iPhone 6 – procesorul si cantitatea de RAM confirmate de primul BENCHMARK

  Stiam cu totii ca iPhone 6 va avea un chip A8, insa zvonuri aparute in ultimele luni sugereau faptul ca Apple va implementa un procesor quad-core in viitorul sau terminal. Ei bine aceste zvonuri sunt dezmintite astazi de primul BENCHMARK iPhone 6 facut pe iPhone 6 FUNCTIONAL furat dintr-o fabrica Foxconn, iar in imaginea de mai sus puteti vedea ca iPhone 6 are un procesor de 1.4 GHz si 1 GB RAM, procesorul fiind cel mai probabil dual-core.

  Avand indicatorul iPhone 7,2, iPhone 6 are performante marginal mai bune decat iPhone 5S, vechiul terminal al celor de la Apple obtinand scorurile de 1412 puncte in single-core si 2540 puncte in multi-core. Practic vorbim despre o crestere de doar aproape 20% a performantelor iPhone 6 fata de iPhone 5S, insa zvonuri aparute in trecut indicau faptul ca noul smartphone Apple va veni cu imbunatatiri pe partea de consum al energiei si nu pe cea a performantelor.

  Acestea fiind spuse, iPhone 6 nu va aduce un sport major in performante, dar poate va imbunatati substantial autonomia bateriei.

  Nu uitati ca diseara va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.