Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt primite cu cozi lungi in...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt primite cu cozi lungi in intreaga lume (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=I5Onavy5exQ&w=580&h=370]

  Dupa cum era de asteptat, iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost primite de cozi lungi in fata magazinelor Apple din intreaga lume, cele doua noi terminale fiind extrem de populare si extrem de cautate de catre fanii companiei. Dupa binecunoscutul ritual de facut de catre angajatii Apple inaintea lansarii unui produs important, utilizatorii au avut ocazia de a cumpara noile terminale, insa totul in cantitati limitate, avand in vedere ca ele sunt foarte greu de gasit.

  Unii dintre cei care au avut ocazia de a cumpara un iPhone 6 si iPhone 6 Plus astazi au stat in fata unui Apple Store si timp de cateva zile pentru a fi siguri ca reusesc sa intre in posesia unuia dintre terminale, insa desigur ca altii au fost platiti sa faca acest lucru. In Europa, Apple Store-urile din Germania, Franta si Marea Britanie isi vor deschide usile la 08:00, ora locala a fiecarei tari, terminalele urmand a fi puse in vanzare atunci.

  Eu voi fi prezent la lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus din Berlin si va voi tine la curent cu tot ce se intampla acolo cu ajutorul celor de la TELEKOM Romania, care mi-au oferit logistica necesar pentru a va oferi informatii in timp real.


[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=dji1qZ7Ap8U&w=580&h=370]

 • radu

  @zaone Care o sal cumperi

 • Fineas

  @radu , a mai spus intr-un comentariu ca si-a comandat ambele modele 🙂 !

 • Vlad_MiTo

  Știa el jobs de ce nu ii lasă pe proprii copii sa între prea mult in conctact
  Cu produsele sale, nu e de mirare ca ii invita la discuții despre lucruri realmente interesante despre istorie si altele. Poftim dovada.
  Înțeleg ca e o experiența unica sa stai la coada sa cumperi ceva de ‘1000 de $’
  Voi nu credeți ca acest fenomen e un pic deplasat?
  Priviți la toți care așteaptă la rând cum sunt posedați de mărul cu ispita.

 • Ady

  http://www.morgenpost.de/berlin/article132403225/Berliner-Apple-Store-iPhone-Plus-schon-ausverkauft.html

  Am trecut luni pe Kudamm si erau de atunci 10-15 oameni si 2 corturi :))

 • sebip

  Aia stau la coada, nu neaparat ca au nevoie de telefon ci ca sa il re-vanda, stau platiti de altii. Ce mai ii un bussines.

 • CataRossi

  Vreau si eu!!!

 • lucian84

  Cu siguranță este ceva deplasat la oamenii astia !! Deși si eu tastes de pe un iPhone, diferența este ca ei se lăsa influentati de acest fenomen eu nu. Eu am așteptat pana in monumentul lansării iPhone 6 si am luat iPhone 5 la un preț rezonabil !