Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus pot fi incarcate cu incarcatoare ce...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus pot fi incarcate cu incarcatoare ce suporta 2.1A

  Atat iPhone 6 are o baterie de 1810 mAh si iPhone 6 Plus are o baterie de 2915 mAh, deci necesita mai multa energie pentru a se incarca la fel de repede precum vechile iDevice-uri. In aceasta idee, compania Apple permite incarcarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus cu pana la 2.1A, OS X Yosemite oferindu-le prin USB cate 500 mA, plus inca 1600 mA aditionali in ideea de a incarca rapid bateriile ambelor terminale.

  In imaginea de mai sus puteti vedea incarcatorul iPhone 6 si iPhone 6 Plus care are doar 1A, deci jumatate din maximul care este permis de catre placa de baza a terminalului, iar o incarcare completa a sa dureaza aproximativ 2 – 3 ore, in primul meu test. Avand in vedere ca acum iPhone 6 si iPhone 6 Plus permit incarcarea cu 2.1A, un incarcator pentru tabletele iPad va fi probabil mai indicat in cazul in care veti dori sa incarcati rapid dispozitivele, incarcatorul inclus in cutia lor neavand suficienta putere pentru a le incarca rapid.

 • mih

  Incarcati de geaba cu alt incarcator pt ca currntu max de incarcare probabil este limitat intern

 • Adioff

  Sigur e limitat intern , dar nu stim la ce curent . S-ar putea sa fie la mai mult de 1A si se va incara mai repede cu un incarcator de iPad . O sa testez cand primesc 6-le . O sa-i masor curentul maxim pe care il ia cand e descarcata bateria si cand e jumatate incrcata .

 • Daca trage 2.1A din Mac, sigur accepta 2.1A, deci dublu fata de incarcatorul normal. Recomandarea cu incarcatorul de iPad e pentru ca a ala ofera mai mult curent, deci acei 2.1A.

 • Costi

  Cel mai bine se incarca cu 1Amper si tine si mAi mult cu toate ca dureaza mai mult

 • Laurentiu

  Eu imi incarc 4s-ul de vreo 2 cu incarcator de 2.1 si se incarca mult mai repede decat cu cel de 1A, aproape dublu la timp.
  O alta chestie faina , pentru cei ce incarcati telefoanele la laptop sau pc si aveti placa de baza Msi este ca pe aceasta placa de baza exista un program denumit “msi supercharger” care detecteaza telefonul prin cablul de date bagat la usb si mareste puterea de incarcare de la 500mA la aproximativ 1,5 A.
  Acest program e dedicat exclusiv Idevice-urilor.
  Daca cineva vrea sa incarce si alte marci de telefoane sa ma contacteze si il ajut sa modifice programul astfel incat sa-i fie recunoscut telefonul.

 • Gabi

  Ce tare! Abia astept sa se lanseze Yosemite sa incerc 😀

 • hov

  Și eu incarc 5s-ul cu incarcatorul de la iPad de mult timp și merge mult mai bine.