iPhone 6 si iPhone 6 Plus – ATENTIE la TEAPA!

  In dimineata acestei zile am primit de la un utilizator al iDevice.ro un email cu o conversatie purtata cu un asa-zis vanzator de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Promitand sa aduca terminalul la un pret foarte departe de realitate, vanzatorul cere in avans plata a 30% din suma dispozitivului, ea urmand a fi transferata intr-un cont bancar din Romania, cumparatorul urmand a primi apoi terminalul la o data ulterioara.

  Chiar daca nu am putut verifica veridicitatea conversatiei, ideea in sine nu este noua, a fost si este practicata la scara larga nu doar pentru telefoane mobile. Chiar daca aceasta conversatie ar fi una fictiva, sunt 100% sigur ca exista in romania oameni care incearca sa traga tepe cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus credulilor dispusi sa le plateasca in avans, fara a ii vedea, sume de bani pentru a primi terminalele la preturi ireale, aceasta fiind principala atractie.

  Sfatul meu este sa nu platiti in avans pentru iPhone 6 sau iPhone 6 Plus decat daca o faceti unei persoane pe care o stiti ca fiind de incredere, sau unei persoane care v-a fost recomandata ca fiind de incredere. Tepele cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi extrem de multe in urmatoarea perioada pentru ca terminalele sunt extrem de cautate, sunt greu de gasit si hotii abia asteapta sa profite de naivitatea voastra pentru a va lasa fara banii din buzunare.

Thanks to Adi.

11 COMENTARII

  1. Fara suparare , sunt in uk si nu ma ocup cu asa ceva , insa ca sa aduc cateva terminale investesc ceva banuti si trebuie sa cer avans , dar o suma modica nu 30%. nu e cazul meu dar daca as face asa ceva as cere un 300 ron ,asta ca in cazul in care se razgandeste omul sa pot scade din pret pana la 300 ron sa recuperez banii pe ele. sincer as cere bani numai pt transport. A fi om este ceva rar , a fi bisnitar este ok dar tepari sunt multi , chiar eu am dat de unul si m-am lecuit

  2. Luati numai de la prietenii de incredere de afara, rude, sau magazine…cand or ajunge la noi. Nu va complicati cu okazii mokazii oleixuri si alte site.uri pe unde isi fav veacul teparii.

  3. E un site. ****** . Stiti ceva de el?ei spun ca aduc lucruri din america cu preturile americane. Si se plateste cu paypal. Ce stiti?

  4. Cat de crdedul ( DOBITOC) sa fi sa trimiti bani unui NECUNOSCUT care POATE iti va trimite produsul???? Nu va suparati dar domnia si PROSTIA se …..platesc!!!

  5. La PayPal ITI recuperezi bani , nu e problema, dar trebuie sa te gandesti dacă îți trimite o cutie goală cum dovedești sa recuperezi bani ..

  6. valy, Iti recuperezi banii si daca primesti cutie goala. Eu am 6 ani de experienta in tranzactii prin paypal si iti pot spune cu siguranta ca iti recuperezi banii.

  7. Multi creduli care cred ca au prims o super ocazie. Nu inteleg cum poti trimite bani in avans unei persoane pe care nu o cunosti si de la care nu ai nici o garantie