Apple Store Berlin a fost jefuit la o zi dupa lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus

  V-am spus vineri ca am participat la lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Apple Store Berlin, Kurfürstendamm, vizita mea avand loc in dimineata lansarii celor doua terminale in Germania. Desi atunci lucrurile au fost normale, in dupa-amiaza zilei de astazi trei hoti, unul dintre ei inarmat, au agresat unul dintre oamenii de securitate insarcinati cu transportarea incasarilor zilnice si au fugit cu unul dintre sacii de bani in care se aflau incasarile magazinului Apple.

  La incident au asistat atat angajatii Apple Store-ului cat si persoanele aflate la coada pentru a cumpara iPhone 6 si iPhone 6 Plus, hotii fugind intr-o masina care ii astepta la iesirea din magazin, ea fiind gasita incendiata la cateva zeci de minute mai tarziu. Avand in vedere ca hotii erau mascati, politia deocamdata nu le cunoaste identitatea, insa ei vor fi cel mai probabail descoperiti rapid de catre autoritati.

  Acesta nu este primul jaf care are loc la un Apple Store, insa este unul dintre putinele care are loc la atat de scurt timp dupa o lansare.