iPhone 6 si iPhone 6 Plus – cel mai mare Apple Store din New York a fost invadat de chinezi dornici sa faca achizitii (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Ef_BznBwktw&w=580&h=370]

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu vor fi lansate in China in viitorul apropiat deoarece Apple a obtinut doar una dintre cele doua certificari necesare pentru a comercializa cele doua terminale in tara. Avand in vedere acest “mic” inconvenient, bisnitarii chienzi s-au grabit sa ajunga in SUA pentru a cumpara cantitati industriale de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus de la magazinele companie Apple, cel din 5th Avenue New York fiind ales de catre multi.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=VToyZo1SalE&w=580&h=370]

  In clipurile video ale acestui articol puteti vedea chinezii care dorm pe strada in cutii de carton si saci de gunoi asteptand la coada pentru a cumpara iPhone 6 si iPhone 6 Plus de la compania Apple. Terminalele sunt mai apoi predate unor alte persoane care le ofera un comision, acestea din urma revanzand dispozitivele in diverse parti de pe glob, inclusiv un China, unde un iPhone 6 Plus poate costa pana la 4000$.

  Probleme la fel de mari cu vanzarile au fost si in Hong Kong, insa ele conteaza mai putin pentru Apple, care incaseaza bani, indiferent de unde provin ei.