Prima Pagina Camera iPhone 6 Plus – inregistrare video slow-motion la 240 FPS – iDevice.ro...

iPhone 6 Plus – inregistrare video slow-motion la 240 FPS – iDevice.ro (Video)

  In iPhone 6 si iPhone 6 Plus compania Apple a implementat o noua optiune pentru functia slow-motion, ea permitandu-ne sa inregistram clipuri video la 240 FPS. Din pacate inregistrarea acestor clipuri video se face in continuare in format 720p, adica la 1280 x 720 pixeli si dupa cum puteti observa deja, calitatea lor este foarte slaba, iar la acest lucru nu ma asteptam, ca sa fiu cat se poate de sincer.

iPhone 6 Plus inregistrare video 240 FPS

 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=nudbjv2Smf8&w=580&h=370]

  Clipurile video trebuie incarcate din terminale direct in YouTube la calitate HD, mai slaba decat cea pe care o are clipul video in mod normal, insa vizualizarea lor pe un PC este imposibila deocamdata, inclusiv incarcarea dupa transferul intr-un PC. Anul trecut am trecut prin aceeasi problema cand iPhone 5S a fost lansat cu functia slow-motion, chiar daca atunci inregistrarea se facea la 120 FPS si nu la 240 FPS, asa cum se intampla acum.

  Pentru a inregistra clipuri video la 240 FPS pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus trebuie doar sa accesati aplicatia Camera, sa faceti swipe lateral pana ajungeti la functia slow-motion si sa alegeti 120 FPS sau 240 FPS din partea dreapta jos a ecranului.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=u4JpCnTbuSU&w=580&h=370]

 • L

  Da, intr adevar, calitatea lasa de dorit, initial am crezut ca este asa deoarece aplicatia iDevice nu mai permite videoclipurilor sa se roteasca in landscape si sa devina fullscreen. Dar le am vazut acum si pe laptop. Crezi ca se poate rezolva intr un update ? Ma refer la rezolutia slo-mo-urilor.

 • rBose

  Se va rezolva intr-un viitor update.

  Se numeste iPhone 6s si apare anul viitor.

 • alex

  Alte filmulete filmate în slow-mo pe i6P au calitatea foarte bună. Uită-te la filmul cu vinul roșu turnat în pahar de exemplu.

 • @alex: Stiu, problema e ca nu inteleg de ce naiba acolo se vede ok si la mine nu. Pe telefon se vad bine dar cand le fac upload in YouTube din ele se reduce calitatea.