Prima Pagina Apple iPhone 6 Plus – cat dureaza incarcarea bateriei ?

iPhone 6 Plus – cat dureaza incarcarea bateriei ?

iPhone 6 Plus incarcator - iDevice.ro

  V-am spus in cursul acestui weekend ca iPhone 6 Plus are o baterie de 2915 mAh, exact cea pe care am vazut-o intr-o multitudine de zvonuri pana acum, exact cea care ne va oferi o autonomie grozava. Avand in vedere faptul ca bateria iPhone 6 Plus are o capacitate dubla fata de bateria iPhone 5S, va intrebati probabil in cat timp se incarca iPhone 6 Plus folosind incarcatorul inclus de catre Apple in cutia sa, iar raspunsul este unul destul de simplu : doar 3 ore.

  Da, intreaga baterie de aproape 3000 mAh a iPhone 6 Plus se incarca in 3 ore daca incarcarea se face de la priza, sau de la un calculator capabil sa ii ofere exact la fel de multa energie precum incarcatorul sau. Din punctul meu de vedere, timpul de incarcare pentru iPhone 6 Plus este cat se poate de normal avand in vedere capacitatea bateriei, asa ca nu va trebui decat sa aveti rabdare o data la aproximativ 2 zile, ca el sa se incarce complet dupa utilizare intensa.

 • Razvan

  Cum ti se pare durata bateriei la 6Plus fata de 5S sau 5 ?

 • Seba

  Cam mult,fata de iphone 5s timpu e dublu. Ideal ar fi sa tina dublu. Ar fi interesant un articol cu utilizarorii de 6 care folosesc intens acest device cat ii tine bateria

 • Lucian

  @zaone stiu ca ai avut in teste si un Samsung Galaxy S5 (care are baterie de 2800), la Samsung tot 3 ore tinea incarcatul bateriei?

 • @Lucian: Nu mai stiu, posibil sa fi fost mai putin.

 • eqro

  La s5 intr-o ora jumate se incarca.

 • Florin

  @Zaone: iPhone 6 ( GSM ) T- Mobile, cumparat de la Apple functioneaza in Romania ?
  Multumesc.

 • Ham

  1h si 30 min la Note 3.

 • ric

  Lucian sunt posesor de S5 fost posesor de Note 3 . La S5 in circa 80 de min (2800 mah) iar la Note 3 in 90 de min (3100 mah). Iar la Note 4 cica in 30 de min ajunge de la 0 la 50% (procesorul Qualcom ar avea ceva functie care permite fast charging) Plus ca la S5 si Note 3 USB 3.0 permite un transfer de date mai rapid. Cu alte cuvinte in timp ce incarci un I6+ (2915 mah),poti incarca 2 Note 4 (2 x 3220 mah). Bravo Apple asta da involutie.

 • Dpetruneac

  Cu încărcătorul din imagine sau cu cel de 2 A?