iPhone 6 si iPhone 6 Plus – primul test al autonomiei bateriei

  La 4 zile din momentul lansarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus astazi avem un prim test facut pentru autonomia bateriei celor doua terminale, iar in imaginea de mai sus puteti vedea rezultatele. Conform acestui test autonomia bateriei iPhone 6 este de 5 ore si 22 de minute, in timp ce autonomia bateriei iPhone 6 Plus este de 6 ore si 32 de minute, dar asta nu le plaseaza in topul smartphone-urilor cu cea mai buna autonomie a bateriei.

Autonomie baterie iPhone 6 si iPhone 6 Plus

  Conform acestor informatii, autonomia bateriei iPhone 6 si iPhone 6 Plus este inferioara celei inregistrate pentru Sony Xperia Z3, Huawei Ascend Mate7, Samsung Galaxy S5 sau HTC One M8. Testul a fost facut folosind un script web care ruleaza diverse task-uri ce au menirea de a imita utilizarea zilnica a acestor terminale, insa metoda este, din punctul meu de vedere, una gresita si departe de a oferi rezultatele obtinute in timpul utilizarii obisnuite.

  In imaginea de mai sus aveti primul test privind autonomia bateriei iPhone 6 Plus, iar rezultatul este complet diferit de cel obtinut de un script web care ruleaza automat niste task-uri. Am folosit terminalul in cea mai mare parte a timpului pentru navigare web pe 3G, l-am folosit si pentru navigare web pe Wi-Fi, l-am folosit moderat pentru jocuri, mult pentru inregistrare de poze si clipuri video, moderat ca si Personal HotSpot si am obtinut autonomia de mai sus.

  Desi poate unii veti spune ca ea este insuficienta, facand aceleasi task-uri as fi incarcat un iPhone 5S de 2 ori, asa ca nu pot decat sa fiu foarte multumit de ceea ce ofera acum iPhone 6 Plus dupa o prima incarcare.