Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus – problema incalzirii excesive

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – problema incalzirii excesive

iPhone 6 vs iPhone 6 Plus incalzire excesiva - iDevice.ro

  Toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile lansate pana acum de catre compania Apple au avut probleme cu incalzirea excesiva in timpul utilizarii sau incarcarii, ele devenind greu de folosit de catre utilizatori. Cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus compania Apple a sustinut ca problema a fost rezolvata prin implementarea unui chip A8 care se incalzeste mai putin si este capabil sa ofere performante maxime pentru perioade mai lungi de timp, in contrast cu ceea ce ofera smartphone-urile competitorilor.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – incalzire excesiva

  Toate problemele legate de incalzirea excesiva a terminalelor trebuie date uitarii, deoarece iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu se incalzesc excesiv nici in timpul utilizarii, nici in timpul incarcarii. In cele 3 zile de folosire a iPhone 6 si iPhone 6 Plus ma bucur sa va spun ca terminalele s-au incalzit usor in timpul inregistrarii video, in timpul navigarii pe internet pentru perioade lungi de timp sau in timpul incarcarii, insa caldura era usor suportabila si nici pe departe la fel de puternica precum cea pe care o simt cand folosesc un iPhone 5S in aceleasi conditii.

  Rezolvand problema incalzirii excesive compania Apple ne ofera posibilitatea de a utiliza iPhone 6 si iPhone 6 Plus mai usor si pentru perioade mai lungi de timp, chiar daca le folosim la capacitate maxima. Sincer sa fiu nu ma asteptam ca terminalele sa nu fie afectate de catre aceasta problema, insa veti descoperi cu placere ca mentiunile facute de catre Apple in conferinta sa din 9 septembrie au un fundament cat se poate de real.

  Voi ce experienta ati avut cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus din acest punct de vedere?

 • Razvan

  Aceeași… 6 plus de 128gb se încălzește cam 10% din cât se încălzea 5s…

 • Drewas

  Aceasi experienta, placuta. Odata cu reducerea consumului de energie, bateria tine mai mult incarcata. Am avut o zi de stand-by, 4h de Asphat 8 si 2h navigare pe internet 4G, WA, etc. Sunt foarte multumit.

 • chico

  Razvan cuum ai ajuns la concluzia asta cu exact 10%???Un iphone 5s sau alt iphone banuiesc ca se incalzea la maxim 50 si ceva de grade…Temeperatura corpului tau este de 37 grade in concluzie de la 37 la 57 sunt 20 de grade…Nu imi spune ca la 10% tu ai constat exact 39 de grade:)

 • Mimi

  Sa ne anunti daca iti cade animalul din mana din cauza spatelui alunecos. Cum e precizia touchscreen-ului?

 • nika

  Vrajala. Acuk il tin in mana dupa 2 ore de instalat aplicati si navigare pe Internet la wifi telefonul arde.

 • Pingback: iPhone 6 si iPhone 6 Plus wallpapers | iDevice.ro()

 • Pingback: Wallpapere iPhone 6 si iPhone 6 Plus pentru iOS 8 | iDevice.ro()

 • Marian

  La jocuri se incalzeste foarte tare si se consuma repede bateria.
  Si ia ghici,am un iPhone 5C care chiar nu se incalzeste deloc da chiar deloc oricit l-as utiliza.
  Sint chiar dejamagit din punctul asta de vedere 🙁