Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus – problema incalzirii excesive

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – problema incalzirii excesive

8

iPhone 6 vs iPhone 6 Plus incalzire excesiva - iDevice.ro

  Toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile lansate pana acum de catre compania Apple au avut probleme cu incalzirea excesiva in timpul utilizarii sau incarcarii, ele devenind greu de folosit de catre utilizatori. Cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus compania Apple a sustinut ca problema a fost rezolvata prin implementarea unui chip A8 care se incalzeste mai putin si este capabil sa ofere performante maxime pentru perioade mai lungi de timp, in contrast cu ceea ce ofera smartphone-urile competitorilor.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – incalzire excesiva

  Toate problemele legate de incalzirea excesiva a terminalelor trebuie date uitarii, deoarece iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu se incalzesc excesiv nici in timpul utilizarii, nici in timpul incarcarii. In cele 3 zile de folosire a iPhone 6 si iPhone 6 Plus ma bucur sa va spun ca terminalele s-au incalzit usor in timpul inregistrarii video, in timpul navigarii pe internet pentru perioade lungi de timp sau in timpul incarcarii, insa caldura era usor suportabila si nici pe departe la fel de puternica precum cea pe care o simt cand folosesc un iPhone 5S in aceleasi conditii.

  Rezolvand problema incalzirii excesive compania Apple ne ofera posibilitatea de a utiliza iPhone 6 si iPhone 6 Plus mai usor si pentru perioade mai lungi de timp, chiar daca le folosim la capacitate maxima. Sincer sa fiu nu ma asteptam ca terminalele sa nu fie afectate de catre aceasta problema, insa veti descoperi cu placere ca mentiunile facute de catre Apple in conferinta sa din 9 septembrie au un fundament cat se poate de real.

  Voi ce experienta ati avut cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus din acest punct de vedere?