Prima Pagina Apple Bisnitarii introduc ilegal in China iPhone 6 si iPhone 6 Plus in...

Bisnitarii introduc ilegal in China iPhone 6 si iPhone 6 Plus in cutii de pasta de dinti si nu numai

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu sunt vandute oficial in China si in ciuda acestui lucru, bisnitarii chinezi depun eforturi serioase pentru a aduce terminalele companiei americane pe piata locala. Cu preturi ce incep de la 2000$ pentru iPhone 6 Plus, bisnitarii incearca sa pacaleasca vamesii chinezi ascunzand atat acest terminal, cat si iPhone 6 in cutii de pasta de, cutii de cafea si in cutii de prajituri, multi nereusind sa treaca granita cu aceste terminale ascunse.

  Eforturile bisnitarilor din China vin in urma unui anunt facut de catre agentia guvernamentala chineza care acorda certificarile pentru vanzarile de telefoane mobile, aceasta anuntand ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus urmeaza sa fie certificate pentru vanzare in perioada urmatoare. De indata ce Apple va putea comercializa oficial cele doua noi produse in China, preturile actuale vor deveni istorie, asa ca metodele ingenioase practicate acum ar putea fi inlocuite cu altele ceva mai neobisnuite, totul in ideea de a aduce terminalele peste granita.

  • Cristi

    Zaone, spune mi te rog, cate iPhonuri pot aduce din state cu avionul in Romania? As cumpara cateva gen 6-7 pentru nistre prieteni si as vrea sa nu am probleme prin aeroporturi. Multumesc! 🙂

  • @Cristi: Nu stiu, eu din Germania am adus 5 in 2 persoane si s-au uitat ei cam atent la genti la security. Daca le pui la cala, poti aduce cat te tine, dar s-ar putea sa te puna sa le platesti TVA aici la vama.

  • rundown

    @Cristi eventual le poti aduce ascunse in c*r :)) gandeste-te ca ai 1,50 m de colon (intestin gros) in care incap (cred) vreo 4-5 iphone 6/plus :)) buba e cum le explici vamesilor de ce mergi cracanat