Prima Pagina Apple iPhone 6 se indoaie daca te asezi din greseala pe el

iPhone 6 se indoaie daca te asezi din greseala pe el

  Desi titlul suna ca un avertisment potrivit pentru americanii pe care trebuie sa ii atentionezi inclusiv in legatura cu lucrurile logice, un francez se pare ca n-a intuit acest lucru de unul singur. Terminalul iPhone 6 indoit din imaginea de mai sus a fost purtat de catre un utilizator in buzunar si dupa o scurta relaxare pe un scaun cu terminalul, aparent, uitat in acel buzunar, dispozitivul s-a indoit aproape de mijloc si poate fi doar inlocuit de catre Apple pentru 300€.

  N-as putea sa va spun cat de reala este povestea in sine, insa avertismentul trebuie facut deoarece daca se intampla sa va uitati terminalul iPhone 6 in buzunar si sa va asezati pe el, atunci s-ar putea sa il gasiti exact precum cel din imaginea de mai sus. Desigur ca exact acelasi lucru se poate intampla si cu iPhone 6 Plus in aceleasi conditii, asa ca trebuie sa aveti mare grija sa nu va uitati dispozitivele in buzunare in timp ce plecati de acasa, pentru ca un moment de neatentie va poate costa jumatate din valoarea terminalului.

 • Bogdan

  La fel a patit si prietena cu un Huawei Ascend P6, l-am pus pe masa sa vad cum merge bolobocu intr-o parte :))))

 • emil

  Ha ha

 • Cosmin

  Da, problema este reala si exista inca de la prima generatie de iPhone. Imi aduc aminte ca printre primele Iphone 2G pe care le-am depanat (prin 2008) mi-a sosit unul caruia ii functiona doar jumatatea superioara a touchscreen-ului din acest motiv. In opinia mea, iPhone 6 se intoarce la designul originar si ii mosteneste problemele (mai ales ca este si mult mai subtire).

 • aifon

  :))))))))))))))))))))) Dai o gramada de bani pe un telefon pe care il tii in vitrina sa nu pateasca ceva

 • Pingback: iPhone 6 Plus il indoi usor doar cu mana (Video) | iDevice.ro()