iPad Air 2 va fi prezentata in octombrie

  iPad Air 2 urmeaza sa intre pe piata ca inlocuitoare pentru iPad Air anul acesta si zvonuri aparute in saptamanile trecute indicau faptul ca Apple se pregateste sa prezinte noul produs in luna octombrie. Acele zvonuri sunt acum sustinute si de o publicatie asiatica, aceasta confirmand luna octombrie ca fiind cea luata in calcul de catre Apple, asta in ciuda faptului ca au fost deja negate zvonuri ce sugerau ca prezentarea va avea loc pe data de 21 octombrie.

 Pana acum am vazut o multitudine de zvonuri legate de iPad Air 2, inclusiv imagini cu presupusa sa carcasa, tableta urmand a avea un ecran laminat, 2 GB RAMo camera mai buna, Touch ID imbunatatit si un design care o va face mult mai subtire. Chiar daca toate acestea sunt simple zvonuri, majoritatea dintre ele ne ofera informatii reale cu mult inainte ca Apple sa isi prezinte produsele, asa ca daca asteptati iPad Air 2, ar fi bine sa va pregatiti pentru ce va urma.

1 COMENTARIU

  1. sincer la tablete nu mai e chiar asa graba de update. Eu am acasa un ipad 4 wifi+lte si un ipad air wifi+lte. probabil ipad 4 o sa fie schimbat, dar numa dupa ce se duce de tot bateria. merge foarte bine.cine nu are ipad, ar fi ok sa astepte acum pana apare air 2, daca tot face o investitie sa ia macar ultima versiune.