iPhone 6 si iPhone 6 Plus Touch ID – experienta mea

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au un Touch ID imbunatatit, am auzit asta in diverse zvonuri, insa concret compania Apple nu a spus absolut nimic despre vreo schimbare substantiala facuta pentru cititorul de amprente din terminale. Chiar si asa, daca nu vorbim despre includerea unui chip nou pentru citirea amprentelor, vorbim cu siguranta despre imbunatatirea software-ului din spatele sau, deoarece in iOS 8 am avut parte de o experienta foarte buna cu Touch ID pe aceste terminale.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus Touch ID

  Spre deosebire de iPhone 5S care “da rateuri” destul de des la citirea amprentelor, iPhone 6 si iPhone 6 Plus functioneaza aproape fara vreo problema, din acest punct de vedere, citirea amprentelor facandu-se la fel de repede, dar fara erori. Daca la iPhone 5S se intampla uneori sa nu mi se citeasca amprenta daca degetele sunt putin umezite sau uleioase, Touch ID din iPhone 6 si iPhone 6 se descurca mult mai bine in aceste situatii.

  Nu stiu cati dintre voi care detineti iPhone 6 si iPhone 6 Plus si ati detinut iPhone 5S in trecut ati sesizat aceasta schimbare facuta de catre compania Apple, insa eu unul ma bucur sa vad ca Touch ID a fost imbunatatit. Anul trecut sistemul a fost criticat tocmai din cauza acestor probleme si se pare ca Apple a luat act de nemultumirile utilizatorilor, astfel ca Touch ID in iPhone 6 si iPhone 6 Plus functioneaza grozav, cel putin pentru mine.

  Daca va ganditi ca schimbarea ar putea fi doar una software pentru iOS 8, va spun ca iPhone 5S genereaza aceleasi probleme la citire in iOS 8, asa ca Apple a modificat probabil si firmware-ul din interiorul cititorului de amprente.

  Voi ce experiente ati avut cu Touch ID?