iPhone 6 nu se indoaie, spre deosebire de iPhone 6 Plus (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=IROcoJeVfSI&w=580&h=370]

  In cursul zilei de ieri am vazut un clip video din care am aflat ca iPhone 6 Plus se indoaie daca suficienta presiune este aplicata asupra sa, insa iata ca astazi avem un clip video similar care are rolul de a ne arata daca iPhone 6 se indoaie. Dupa cum puteti vedea deja si din clipul video de mai sus, iPhone 6 nu se indoaie daca este aplicata presiune asupra sa, terminalul pastrandu-si integritatea.

iPhone 6 nu se indoaie

  Da, iPhone 6 nu este flexibil si daca aplici o forta mare asupra sa, se va indoi la fel precum orice material, dar dupa eliberarea presiunii el revine la normal si terminalul poate fi utilizat fara probleme. De altfel era greu de crezut ca iPhone 6 se indoaie, avand in vedere ca are dimensiuni mai mici decat iPhone 6 Plus si are o capacitate mai mare de a rezista la aplicarea unei asemenea forte pe carcasa sa, deci nu trebuie sa va faceti griji.

  Separat de iPhone 6, in clip au fost testate si HTC One M8, Motorola Moto X 2014, iPhone 5S si un terminal Nokia Lumia, doar primul dintre ele avand o problema cu dezlipirea ecranului de carcasa, functionalitatea sa ramanand intacta. Acestea fiind spuse, iPhone 6 Plus se indoaie, stim cu totii, trebuie sa aveti grija sa nu va asezati pe el cand il tineti in buzunar sau cand il puneti pe o canapea sau in pat, deoarece il veti transforma rapid intr-un bumerang.