iPhone 6 Plus se indoaie – cat de real este clipul video care a creat atat de multa isterie pe internet ? (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=znK652H6yQM&w=580&h=370]

  Saptamana aceasta un clip video aparut pe internet si-a propus sa ne demonstreze faptul ca iPhone 6 Plus se indoaie, iar 32 de milioane de vizualizari mai tarziu veridicitatea sa este pusa sub semnul intrebarii. Un website din Marea Britanie a analizat clipul video in care vedem ca un iPhone 6 Plus se indoaie, iar ei pun in discutie terminalul prezentat in imagini, dar si succesiunea evenimentului in montajul facut de catre cei de la SquareTrade pentru test.

Notice the video shows the iPhone 6 Plus drastically bending at 1:40 minutes, and the time on the phone at that point displays 2:26 PM. The man in the video then proceeds to explain around 2:35 minutes into the video that he just finished bending the phone with his thumbs. But there’s one problem with that version of events: The iPhone 6 Plus he supposedly “just” bent displays the time 1:59 PM around 2:45 minutes into the video, roughly 27 minutes before the smartphone is shown succumbing to little pressure.

  Inainte ca acel iPhone 6 Plus sa fie indoit puteti vedea ca pe ecranul sau apare ora 2:26 PM, terminalul este mai apoi indoit, iar la un moment dat filmul este taiat si in imaginile prezentate dupa aceea terminalul are afisata ora 1:59PM. Practic la finalul clipului video barbatul ne prezinta un iPhone 6 Plus intors cu 27 de minute in timp, deja indoit, si acest lucru pune in discutie intreaga prezentare, fie ea adevarata sau nu, mai ales ca Apple a anuntat ca doar 9 persoane au raportat aceasta problema la ea.

  Daca acel clip video este fals sau nu ramane sa va convingeti singuri, insa modul in care este prezentat totul pune in discutie analiza, chiar daca iPhone 6 Plus se indoaie oricum daca o forta suficient de mare este aplicata asupra sa in conditiile potrivite.