iPhone 6 Plus se indoaie – iata explicatia problemei

  iPhone 6 Plus se indoaie pentru ca are o carcasa de aluminiu si pentru ca Apple a spus ca daca el este presat cu o format mai mare de 25 KG se va indoi. Bun, stim ca iPhone 6 Plus se indoaie, insa el nu se indoaie chiar in orice conditii si nu prin simpla plasare in buzunarul din fata in timp ce va deplasati, va asezati din scaun sau conduceti, plasarea in buzunarul din spate si asezarea pe el putand genera o deformare, desi nici acest lucru nu este 100% sigur.

iPhone 6 Plus se indoaie – explicatia

  Am vazut un clip video mai mul sau mai putin adevarat in care ni se demonstra faptul ca iPhone 6 Plus se indoaie, iar cel care l-a facut a spus ca terminalul are o zona sensibila in apropierea butoanelor de volum si acest lucru este adevarat. Conform unei explicatii facute de catre un utilizator, iPhone 6 Plus se indoaie pentru ca Apple nu i-a gandit structura interna de rezistenta intr-un asa mod incat sa impiedice deformarea sa la aplicarea presiunii.

  In imaginea de mai sus puteti vedea structura interna a carcasei iPhone 6 Plus, iar in marcaje aveti prezentata o tija metalica fixata de carcasa folosind un surub. Din pacate, acea tija metalica nu este fixata corect acolo folosind acel surub, iar daca iPhone 6 Plus este supus unei presiuni puternice in acel punct si dintr-un unghi potrivit, carcasa se va roti impreuna cu surubul, tija metalica ramanand fixa in timp ce acel surub nu va putea opri miscarea de rotatie.

[I]t’s not about if it bends or not, as seen in the video we know it does where other phones don’t or less so. It’s not about how much force must be applied and if a pocket will do the trick or not. It’s just that under a particular type of flexing, the phone is prone to bend mainly because a metal insert meant to reinforce instead spins in an axis too close to the critical point. If they were further apart allowing better support to counter the flexing and not spining, it would make it more resistant.

  Practic vorbim despre o scapare a inginerilor companiei Apple care aulasat un defect in structura de rezistenta a carcasei iPhone 6 Plus, el permitand indoirea sa in anumite conditii de test sau stres. Din nou, daca nu aplicati forta in exact acel punct, sansele ca iPhone 6 Plus sa se indoaie sunt mici, asa ca nu trebuie sa va face griji in mod inutil.