Prima Pagina 4G iPhone 6 4G si cea mai mare viteza obtinuta de catre mine...

iPhone 6 4G si cea mai mare viteza obtinuta de catre mine in Bucuresti

19

  Zilele trecute v-am prezentat intr-un articol viteza 4G iPhone 6 Plus in Bucuresti si acum va vorbesc despre viteza 4G iPhone 6 in Bucuresti, terminalul reusind sa obtina cea mai mare viteza inregistrata de catre mine in testele facute in capitala. iPhone 6, precum iPhone 6 Plus, are integrat un nou chip modem produs de catre Qualcomm, el permitandu-i terminalului sa navigheze pe internet atingand viteze de pana la 150 Mbps in retelele din intreaga lume.

iPhone 6 4G – viteza in Bucuresti

  Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus maxima viteza 4G iPhone 6 atinsa in Bucuresti este de 116.63 Mbps in testele facute in cursul zilei de ieri, aceasta fiind si cea mai mare viteza obtinuta de catre mine in vreun test facut pentru vreun smartphone sau vreo tableta in Bucuresti. Chiar daca aceasta este viteza maxima pe care puteti spera sa o obtineti in Bucuresti, observati in imaginile de mai jos ca in medie, navigarea se face la viteze de 30 Mbps – 60 Mbps, totul in functie de zona in care va aflati.

  Avand in vedere ca in Bucuresti exista foarte multe smartphone-uri, tablete sau modem-uri conectate constant la reteaua 4G, exista posibilitatea ca in tara sa obtineti viteze 4G mai bune cu iPhone 6, in functie de orasul vostru. In Suceava am obtinut 140 Mbps in teste cu un Samsung Galaxy S5 pe o retea, cel mai probabil, goala, asa ca in orasul vostru ati putea avea parte de viteze mult mai bune.

  Inainte sa inchei ascult rugamintile unor comentatori si va spun ca fiecare test de viteza facut folosind aplicatia Speedtest poate consuma intre 20 MB si 50 MB de trafic de internet, asa ca aveti grija cum folositi aplicatia.