iPhone 6 Plus – vitezele 4G in Orange Romania

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus vin cu un nou modem care contine suport pentru 20 de frecvente LTE de pe glob, insa creste si viteza de navigare pe internet in retele 4G de la 100 Mbps la 150 Mbps. Pentru ca probabil unii dintre voi erau interesati sa afle cum se descurca iPhone 6 Plus in retelele 4G din Romania, am astazi pentru voi cateva teste facute in reteaua celor de la Orange Romania, iar rezultatele sunt banale, as spune eu.

iPhone 6 Plus viteza 4G Orange Romania

  Nu ma asteptam ca in Bucuresti sa ating vreodata 100 Mbps in reteua celor de la Orange, sau in reteaua altul operator de telefonie mobila, insa observati ca in general viteza medie este de aproximativ 30 Mbps. Desi in Suceava am reusit sa ating viteze de 140 Mbps folosind un Samsung Galaxy S5 si probabil o retea goala, in Bucuresti iPhone 6 Plus atinge viteze de pana la 86 Mbps in testele mele, dar aici vorbim despre o viteza maxima, atinsa doar o data.

  In rest ping-ul este bun si navigarea se face in contitii foarte bune, asa cum v-ati fi asteptat, iar in timp ce incarcati diverse website-uri nu veti sti la ce viteza o faceti, asa ca fie este 11 Mbps sau 85 Mbps, important este ca totul sa se incarce rapid. As fi vrut sa testez si reteaua 4G LTE a celor de la TELEKOM Romania, insa din pacate ei nu au acum cartele de acest gen pentru teste.