UPDATE: Vodafone Romania anunta lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus

UPDATE 3: Iata cand poti face precomanda pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus în România.

UPDATE: LANSAREA iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania va avea loc pe 31 octombrie conform Apple.

UPDATE 2: Vodafone anunta lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus

UPDATE 3: Vodafone anunta deschiderea unei sesiuni de precomenzi.

  Vodafone Romania a anuntat LANSAREA iPhone 6 si iPhone 6 Plus prin intermedul unui teaser publicat in cursul noptii trecute pe prima pagina a website-ului sau, iar  in imaginea de mai sus o puteti vedea. Cei de la Vodafone nu sunt chiar atat de subtili in ceea ce priveste sugestia privind LANSAREA iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania, asa ca va puteti da foarte usor seama despre ce este vorba, insa problema este ca acel “in curand” ar putea fi la o distanta destul de mare de noi.

LANSARE IPHONE 6 IPHONE 6 Plus VODAFONE ROMANIA

  Avand in vedere ca Apple a programat o lansare pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus in China pe data de 17 octombrie, toata strategia companiei se invarte probabil in jurul acelei date importante. Daca ar fi sa-mi dau cu parerea as spune ca LANSAREA iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania va avea loc tot pe data de 17 octombrie, sau la una ori doua saptamani distanta, compania avand nevoie de o perioada de timp pentru a isi reface stocurile.

  Din moment ce Vodafone a publicat un prim teaser pentru LANSAREA iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ne putem astepta ca Orange si TELEKOM Romania sa reactioneze cu mesaje similare, insa probabil nimeni nu stie inca sigur cand vor lansa terminalele.

  Inainte sa inchei va recomand sa cititi iPhone 6 REVIEW facut de catre iDevice.ro.

UPDATE: Se pare ca Vodafone s-a cam grabit cu anuntarea lansarii, operatorul retragand bannerul de pe propriul website.