iPhone 6 si iPhone 6 Plus la precomanda la Vodafone

  Continuand anuntul de ieri privind lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus pe 31 octombrie, astazi operatorul de telefonie mobila Vodafone a anuntat ca va deschide o sesiune de precomenzi pentru terminale incepand cu data de 24 octombrie. Cei de la Vodafone inchid cercul operatorilor de telefonie mobila care vor permite utilizatorilor sa inregistreze o precomanda pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus cu o saptamana inaintea lansarii, website-ul urmand a inregistra precomenzile.

Vodafone Romania anunta ca va oferi iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cel mai mare avans tehnologic din istoria iPhone, incepand de vineri, 31 octombrie 2014. iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt disponibile la precomanda incepand de vineri, 24 octombrie, la www.vodafone.ro. Pentru mai multe informatii despre Vodafone Romania, vizitati www.vodafone.ro. Pentru mai multe informatii despre iPhone, accesati www.apple.com/iphone. 

  Nici Vodafone nu a anuntat preturile pentru iPhone 6 sau iPhone 6 Plus in Romania, nici abonamentele in baza carora va comercializa terminalele in tara noastra, asa ca vom afla totul abia pe data de 24 octombrie. Avand in vedere ca e putin probabil ca noile produse Apple sa fie disponibile in cantitati suficiente in ziua lansarii in Romania, este recomandabil sa inregistrati o precomanda pentru a fi siguri ca veti primi un terminal chiar pe 31 octombrie.