Vodafone anunta lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus

UPDATE: Vodafone anunta deschiderea unei sesiuni de precomenzi.

  Apple a anuntat LANSAREA iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania pe 31 octombrie in cursul acestei zile, TELEKOM Romania anuntand deschiderea unei sesiuni pentru PRECOMANDA iPhone 6 si iPhone 6 Plus incepand cu 24 octombrie. Urmandu-le exemplul, cei de la Vodafone au creat in propriul website o sectiune speciala in care prezinta iPhone 6 si iPhone 6 Plus, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se pre-inregistra pentru a afla cand vor fi lansate terminalele in oferta sa.

LANSARE iPhone 6 si iPhone 6 Plus la VODAFONE

  Cei de la Vodafone nu au anuntat deschiderea unei sesiuni de precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, deci vorbim despre o simpla inregistrare intr-un newsletter, utilizatorii primind un email pe 31 octombrie, cand terminalele vor putea fi cumparate. Nu este exclus ca Vodafone sa deschida o sesiune de precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus pe data de 24 octombrie, sau chiar mai tarziu, dar ramane de vazut ce va decide operatorul de telefonie mobila.

  Acestea fiind spuse, cei de la Orange raman, in mod surprinzator, ultimii care fac vreun anunt legat de iPhone 6 si iPhone 6 Plus, asta in conditiile in care ei erau de obicei primii cu asemenea anunturi, fiind mult mai implicati in lansarile de produse Apple.

7 COMENTARII

  1. Va puteti inscrie sa ajungeti sa dati 7000 ron pe el la abonament pe 2 ani. Ganditi-va ca probabil 6s va remedia din multele probleme pe care deja le are ip6 (baterie, poate problema cu indoirea, o camera cu senzor mai mare si mai bun atat pe spate cat si pe fata, poate slot micro sd, poate nfc pt accesorii etc. ) in 2 ani 6-le o sa fie iphone 5 de azi 🙂