Precomandă iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România – iata de cand o poți face!

UPDATE 5: Preturile iPhone 6 și iPhone 6 Plus la abonament si fara abonament la Telekom le gasiti aici.

UPDATE 3: Aici gasiti preturile iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Orange.

UPDATE 4: Aici gasiti preturile iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Vodafone.

UPDATE: Iată de unde poți cumpara terminalele decodate.

  Precomandă iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România a fost anunțată încă de săptămâna trecută de către compania Apple si unii operatori de telefonie mobilă din țara noastră, România urmând a avea în sfârșit parte de cele doua terminale. Lansarea iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România este programată pe data de 31 octombrie, o zi de vineri în care Telekom a anuțat deja faptul că va comercializa terminalele începând cu ora 0:00 într-un magazin din Bucuresti. Până atunci, cele două terminale pot fi cumpărate deja cu livrare imediată de aici.

Precomandă iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România de cand se face ?

  Precomandă iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România puteți face chiar din această noapte, 24 octombrie începând cu ora 0:00, la toți cei trei mari operatori de telefonie mobilă, ei urmând a publica abonamentele oficiale cu prețurile la care vor comercializa noile produse Apple. Orice precomandă înregistrată în cursul acestei zile va fi livrată de către operatori începând cu data de 31 octombrie, zi în care veti putea cumpăra noile terminale inclusiv din magazinele fizice din unele orașe din tară.

  Având în vedere că ambele terminale vor fi disponbile în cantități extrem de limitate, este indicat să înregistrați o precomandă cât se poate de repede deoarece stocurile se vor epuiza imediat și vor fi actualizate extrem de greu, așa cum am aflat ani de-a rândul în cadrul acestor lansări.

Pret iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România

  V-am spus zilele trecute posibilele prețuri la care vor fi comercializate cele două terminale în țara noastră și am făcut o estimare în baza prețurilor actuale, dar și a celor practicate anul trecut Având în vedere că am estimat corect prețurile pentru iPad Air 2 și iPad Mini 3 înaintea apariției lor în magazine în cursul zilei de ieri, cred că și prețurile de mai jos pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt cât se poate de aproape de realitate.

  Aceste prețuri vor fi practicate de către magazinele online care vor comercializa terminalele, operatorii de telefonie mobilă urmând a le vinde la preț de Apple Store, sau unele apropiate de el.

Abonamente iPhone 6 și iPhone 6 Plus

  Probabil unii dintre voi se așteaptă ca operatorii de telefonie mobilă să lanseze noi abonamente pentru cele două terminale și vă spun de pe acum că sunt șanse mici să vedeți acest lucru de la toți. Mă aștept ca Vodafone și Orange să ofere abonamente din oferta existentă pentru cele doup terminale, cu mici modificări la preț si opțiuni, dar Telekom ar putea lansa abonamente complet noi având în vedere că trece printr-un proces complex de rebranding.

  Per total nu mă aștept să puteți cumpăra noile produse la preturi extraordinare din România, dar măcar le veti putea cumpăra la preț subvenționat.

20 COMENTARII

  1. Eu am facut deja precomanda la **************************, ma indoiesc ca operatorii telecom vor dori din primul lot sa vanda iPhone 6 la liber!

  2. Credeti ca o sa fie iar pret promotional la telekom in primele ore cum a fost la iphone 5s? Ps la ora 9 in dimineata lansarii am luat la 1100 de lei iar pe la pranz cand a fost si un prieten sa cumpere era la 1900 de lei la fel ca la orange si vodafone.

  3. @cccc: Asta presupunând că romanul care merge până la Viena și se întoarce nu cheltuie mai mult de 200 de euro pe călătorie cu toate costurile nu? Că altfel afirmația e cam pe langa.

  4. Toti vrem sa-l luam de la operator pentru subventie!!!
    Pt ca oricum cu un prepay sau abonament de sub 15 euro pe luna e cam inutil iPhone-ul.
    1 Gb pe luna trafic la un iphone iti ajung maxim 2 saptamani.
    Daca ti-ai luat telefonul sa te bucuri de el, si nu sa-l expui la bar pe masa ai nevoie de mai mult.
    Asa ca prefer sa dau in rate 24 de rate operatorului diferenta in abonament decat sa scot acum din buzunar 1000 de euro (iPhone 6 64Gb).

  5. @andrei cred ca tocmai datorita gandirii in genul celei ale tale reusesc sa se imbogateasca firmele de telefonie mobila de la noi… Ti-as recomanda sa faci un calcul cat platesti in 24 luni la firma resp, cat ar fi iphone-ul din suma totala si prin scadere sa vezi cat ai platit pe luna pt serviciile de care ai beneficiat. Mie mi s-a parut oribil cand am facut calculul la cateva din abonamentele vodafone propuse pt 5S…. Pana nu se schimba ceva drastic, eu nu imi iau iphone la abonament. Pretul mai mic platit initial e un praf in ochi…

  6. […]   iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi lansate cu precomandă în România în cursul acestei nopți și probabil unii dintre voi se întreabă de unde cumpăr iPhone decodat în România si la ce preț il voi găsi. Dacă evitați magazinele online, ei bine există doar opțiunea operatorilor de telefonie mobilă, iar în acest caz nu veți avea parte de exact ceea ce vă doriți deoarece unii operatori de telefonie mobilă încă mai consideră că trebuie să își codeze terminalele pentru a forța utilizarea lor doar în propria rețea. […]

  7. […]   iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi disponibile pentru precomandă la Telekom România peste mai puțin de o oră, însă între timp operatorul a început să listeze noile terminale în oferta sa împreună cu o parte dintre prețurile practicate pentru ele. După cum puteți vedea din imaginea de mai sus, un iPhone 6 16 GB va avea un preț standard de 3300 LEI la Telekom, prețurile pentru abonamente variind în funcție de abonamentul ales de către voi ți nu cred că cel din imagine va fi final. […]