Precomandă iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România – iata de cand o poți face!

UPDATE 5: Preturile iPhone 6 și iPhone 6 Plus la abonament si fara abonament la Telekom le gasiti aici.

UPDATE 3: Aici gasiti preturile iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Orange.

UPDATE 4: Aici gasiti preturile iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Vodafone.

UPDATE: Iată de unde poți cumpara terminalele decodate.

  Precomandă iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România a fost anunțată încă de săptămâna trecută de către compania Apple si unii operatori de telefonie mobilă din țara noastră, România urmând a avea în sfârșit parte de cele doua terminale. Lansarea iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România este programată pe data de 31 octombrie, o zi de vineri în care Telekom a anuțat deja faptul că va comercializa terminalele începând cu ora 0:00 într-un magazin din Bucuresti. Până atunci, cele două terminale pot fi cumpărate deja cu livrare imediată de aici.

Precomandă iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România de cand se face ?

  Precomandă iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România puteți face chiar din această noapte, 24 octombrie începând cu ora 0:00, la toți cei trei mari operatori de telefonie mobilă, ei urmând a publica abonamentele oficiale cu prețurile la care vor comercializa noile produse Apple. Orice precomandă înregistrată în cursul acestei zile va fi livrată de către operatori începând cu data de 31 octombrie, zi în care veti putea cumpăra noile terminale inclusiv din magazinele fizice din unele orașe din tară.

  Având în vedere că ambele terminale vor fi disponbile în cantități extrem de limitate, este indicat să înregistrați o precomandă cât se poate de repede deoarece stocurile se vor epuiza imediat și vor fi actualizate extrem de greu, așa cum am aflat ani de-a rândul în cadrul acestor lansări.

Pret iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România

  V-am spus zilele trecute posibilele prețuri la care vor fi comercializate cele două terminale în țara noastră și am făcut o estimare în baza prețurilor actuale, dar și a celor practicate anul trecut Având în vedere că am estimat corect prețurile pentru iPad Air 2 și iPad Mini 3 înaintea apariției lor în magazine în cursul zilei de ieri, cred că și prețurile de mai jos pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt cât se poate de aproape de realitate.

  Aceste prețuri vor fi practicate de către magazinele online care vor comercializa terminalele, operatorii de telefonie mobilă urmând a le vinde la preț de Apple Store, sau unele apropiate de el.

Abonamente iPhone 6 și iPhone 6 Plus

  Probabil unii dintre voi se așteaptă ca operatorii de telefonie mobilă să lanseze noi abonamente pentru cele două terminale și vă spun de pe acum că sunt șanse mici să vedeți acest lucru de la toți. Mă aștept ca Vodafone și Orange să ofere abonamente din oferta existentă pentru cele doup terminale, cu mici modificări la preț si opțiuni, dar Telekom ar putea lansa abonamente complet noi având în vedere că trece printr-un proces complex de rebranding.

  Per total nu mă aștept să puteți cumpăra noile produse la preturi extraordinare din România, dar măcar le veti putea cumpăra la preț subvenționat.