Iata cat de mult se indoaie iPhone 6 Plus cand se aseaza un barbat de peste 140KG pe el (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=wKKV4RCTE88&w=580&h=370]

  S-a tot spus ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus se indoaie daca sunt plasate in buzunar si ne asezam pe ele, insa pana acum nimeni nu  a reusit sa demonstreze ca acest lucru este adevarat, toate testele de indoire fiind facute cu presiune mare aplicata intr-un anumit punct al terminalelor. Pentru a ne arata ce se intampla cu un iPhone 6 Plus aflat in buzunar in timp ce te asezi pe el, barbatul din imagine, care cantareste cu mult peste 100KG, s-a asezat pe el timp de peste 10 secunde si a dansat putin pe banca pe care se odihnea.

  Din pacate barbatul nu a aratat in mod clar terminalul iPhone 6 Plus dupa ce s-a asezat pe el, insa dispozitivul nu parea sa fie indoit in masura in care l-ati vazut in diverse imagini si bend test-uri aparute pe internet in ultima perioada. In final n-as putea sa va spun cat de real este terminalul pe care el il foloseste acolo.

5 COMENTARII

  1. saracu’.si chiar daca s-ar indoi ,nu ar fi vina telefonului ci a casalotului ca a lasat sa ajunga la 200kg .inca o aberatie de clip,end of story