Prima Pagina Apple Vetelele ale caror POZE NUD au fost furate din iCloud vor actiona...

Vetelele ale caror POZE NUD au fost furate din iCloud vor actiona in judecata Google

13

  Mii de POZE NUD cu vedete Hollywood si sute de filme au fost furate din iCloud si alte servicii web in decursul multor luni de zile de catre hackeri si au fost publicate pe internet intr-un scandal numit generic fappening. Apple a negat faptul ca POZELE CU VEDETE GOALE au fost furate printr-o vulnerabilitate iCloud, aruncand vina asupra vedetelor care s-au lasat pacalite sa isi ofere parolele la conturi sau informatiile necesare pentru resetarea acestora in paginile de suport.

Google knows the images are hacked stolen property, private and confidential photos and videos unlawfully obtained and posted by pervert predators who are violating the victims’ privacy rights. Yet Google has taken little or no action to stop these outrageous violations.

  Desi este cat se poate de clar ca POZELE cu VEDETE GOALE ale Hollywood au fost furate deoarece Apple nu a securizat suficient de bine iCloud-ul sau, in final vedetele intentioneaza sa actioneze in judecata compania Google. Daca veti efectua cautari pe Google veti gasi aproape toate pozele publicate in scandalul fappening, iar compania este acuzata ca a permis publicarea acestor poze pe YouTube, sub forma de filme, pe platforma sa Blogger si a indexat imaginile de pe diverse alte website-uri.

  Un reprezentant legal al unor vedete afectate de scandal sustine ca a trimis catre Google cereri de stergere a pozelor la doar cateva zile dupa publicarea lor, insa compania nu a reactionat in vreun fel, asa ca acum va fi actionata in judecata.