Samsung Galaxy Note 4 se indoaie ? (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=UrhCz6PnT78&w=580&h=370]

  Samsung Galaxy Note 4 este pregatit de o lansare globala si cei de la Samsung s-au gandit sa faca un clip video in care sa arate daca Samsung Galaxy Note 4 se indoaie sau nu. Pentru teste ei au folosit o masina care aplica o forta de 25KG peste terminal si desigur ca il indoaie, dar acesta revine la forma initiala, compania replicand totodata si forta aplicata asupra sa de catre o persoana de 100 KG care se aseaza direct pe el, acest din urma test fiind repetat de sute de ori.

  Am spus cea a facut Samsung, insa acum sa vorbim despre ceea ce a evitat compania Samsung sa faca. Cei de la Consumer Reports au demonstrat ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus se indoaie fara a reveni la forma initiala daca o forta de 31 KG si respectiv 40 KG este aplicata asupra lor cu o masina dedicata, Samsung oprindu-se la 25KG in acest clip video. Mai mult decat atat, testele privind asezatul sunt irelevante atat timp cat nu se aplica o forta de lunga durata pe terminal, pentru ca el sa ramana efectiv indoit.

  Va spun sincer ca mi-ar fi extrem de greu sa cred ca Samsung Galaxy Note 4 se indoaie ca iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, insa nu inteleg de ce Samsung nu vrea sa demonstreze cat se poate de clar acest lucru pentru a elimina orice fel de dubii.