iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu se indoaie in utilizarea zilnica, sunt mai rezistente decat HTC One M8 (Video)

  Consumer Reports este una dintre prestigioasele organziatii americane care testeaza orice produse electronice noi lansate pe piata, oferind recomandari pentru achizitie catre consumatorii americani. Avand in vedere recentul scandal in care Apple a fost acuzata ca iPhone 6 se indoaie si iPhone 6 Plus se indoaie, organizatia a testat ambele terminale folosind o masina dedicata care a aplicat presiune asupra lor pentru a vedea la ce greutate se indoaie ele.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus test indoire

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Y0-3fIs2jQs&w=580&h=370]

  Pentru test, cei de la Consumer Reports au folosit iPhone 6, iPhone 6 Plus, HTC One M8, LG G3 si Samsung Galaxy Note 3, iar rezultatele lor le puteti vedea in clipul video de mai sus. Mai jos aveti testele facute pentru deformarea carcasei fara ca ea sa revina la forma initiala, iar HTC One M8 si iPhone 6 se indoaie cel mai usor la o forta de doar 31 KG aplicata asupra lor, iPhone 6 Plus rezistand unei forte de 40 KG aplicate asupra sa, iPhone 5 si LG G3 rezistand unei forte de 58 KG, in timp ce Samsung Galaxy Note 3 rezista unei forte de 68 KG aplicate asupra sa.

  In ceea ce priveste forta necesara pentru a separa ecranul de carcasa, pentru HTC One M8 sunt necesare 40 KG, pentru iPhone 6 sunt necesare 45 KG, pentru iPhone 6 Plus sunt necesare 49 KG, in timp ce pentru iPhone 5 sunt necesare 68 KG. Practic aceste teste demonstreaza ca scandalul bendgate a fost exagerat de catre toti cei care au dorit faima pe YouTube, sau au dorit doar sa atace compania Apple intr-un mod sau altul, Consumer Reports confirmand afirmatiile Apple care sustine ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu se indoaie in buzunar in timpul utilizarii obisnuite.

  Acestea fiind spuse, acum putem trece la urmatorul scandal ce implica iPhone 6 si iPhone 6 Plus.