Samsung Galaxy Note 4 – gaura dintre ecran si carcasa este parte a design-ului, se va mari in timp

  Ieri v-am spus ca Samsung Galaxy Note 4 are o mare problema de design, intre carcasa terminalului si ecran existand o gaura care permite introducerea unei carti de credit sau a altor bucati de carton. Problema de imagine a produsului incepe sa devina mare, iar in manualul acestuia ar fi fost descoperita o mentiune privitoarea la ea, aceasta sustinand ca gaura respectiva face parte din design, componentele interne putnandu-se misca sau putand vibra in timpul utilizarii.

A small gap appears around the outside of the device case

  • This gap is a necessary manufacturing feature and some minor rocking or vibration of parts may occur.
  • Over time, friction between parts may cause this gap to expand slightly.

  Mai mult decat atat, gaura dintre carcasa si ecranul Samsung Galaxy Note 4 s-ar putea mari in timp datorita utilizarii, astfel ca peste cateva luni de zile in ea ar putea fi introdus ceva mai gros decat o carte de credit. Acum nu stiu ce parere aveti voi despre o gaura care se va mari in timp, insa utilizatorii care cumpara Samsung Galaxy Note 4 trebuie sa fie constienti de faptul ca intr-un an ar putea monta stylusul oriunde pe marginile ecranului terminalului.

  Samsung a ironizat Apple pentru indoirea iPhone 6, acum ma intreb ce materiale interesante vom vedea pentru coreeni multumita gaurii Samsung Galaxy Note 4. In concluzie, cine vrea un Samsung Galaxy Note 4?