Prima Pagina Noutati Orange lanseaza configuratorul online pentru abonamente

Orange lanseaza configuratorul online pentru abonamente

  Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a lansat configuratorul online de abonamente, o premiera pentru piata de telecomunicatii din Romania. Reprezentand o extensie a configuratorului online prepay, configuratorul online pentru abonamente va permite sa va creati propriul abonament Orange folosind optiunile puse la dispozitie de catre operatorul de telefonie mobila, la finalizarea sa abonamentul fiind automat alocat catre voi.

Configurator online de abonamente Orange

  Configuratorul online de abonamente al Orange este disponibil pe platforma online orangeyoung.ro si va permite sa va personalizati minutele, SMS-urile sau traficul de internet, atat pentru un abonament existent, cat si pentru un abonament nou. Mai mult decat atat, la configurare puteti adauga si un telefon mobil, astfel ca va puteti cumpara terminalul impreuna cu abonamentul si veti primi bonus minute si SMS-uri nelimitate in Orange, acces gratuit la viteze 4G si nu doar atat.

  Configuratorul online este disponibil pentru clientii cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, platforma permitandu-ne acestora sa-si modifice oricand optiunile disponibile in propriile abonamente

Orange lansează configuratorul online pentru abonamente, o premieră în industria de telecom din România

Bucureşti, 6 octombrie 2014. Începând de astăzi, clienții cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani au la dispoziție configuratorul Orange Young, o ofertă disponibilă exclusiv online, prin care își pot crea sau modifica propriul abonament, Orange fiind singurul operator telecom care oferă acest serviciu în România. Din studiile de piață efectuate și din interacțiunile cu clienții, a reieșit în mod constant că tinerii își doresc mai multă flexibilitate și control în alegerea și modificarea resurselor, mai ales în cazul internetului mobil de mare viteză.

Disponibil pe www.orangeyoung.ro, configuratorul online le permite clienților să își personalizeze abonamentul cu minute, SMS-uri sau trafic de internet, fie că au deja un abonament sau își doresc unul nou. De asemenea, pot adăuga la configurarea ofertei un telefon și își pot alege perioada contractuală dorită. Mai mult, clienții primesc bonus minute și SMS-uri nelimitat în Orange, acces gratuit la viteze 4G, comunicare nelimitată prin aplicația Libon și acces la serviciile Orange Cloud și Orange Antivirus.

În plus, pentru că nevoile de comunicare sunt în continuă schimbare, clienții pot să-și modifice oricând resursele din abonamentul creat. Întreg procesul, de la configurarea și activarea ofertei și până la plată, se desfășoară online, rapid și securizat, direct din contul Orange. Clienții aleg ce resurse să conțină abonamentul, se autentifică sau își creează un cont Orange, introduc datele personale și atașează documentele necesare, iar apoi aleg metodele de livrare și de plată, având opțiunea să plătească online sau la livrarea comenzii.

„Lansarea configuratorului online pentru abonamente reprezintă o evoluție naturală în mediul online și digital prin care dăm clienților noștri libertatea să își personalizeze ofertele. Acesta este instrumentul prin care răspundem nevoii de mai multă flexibilitate, așa cum reiese din experiența avută până acum cu serviciul similar pentru PrePay și din implicarea clienților în inițiativele noastre.” a declarat Mădălina Ghiță, Consumer Marketing Manager, Orange România.

 • Razvan

  Dacă am 35 ani si câteva luni ma încadrez in oferta lor ?

 • @Razvan: Dap.

 • Sulk

  Cand apare VoIP pe orange ?

 • @Sulk: Daca te referi la VoLTE, am intrebat si eu, n-au oferit un raspuns.

 • amfetamin

  Si cei peste 35 ani sunt nevoiți sa aleagă unul dintre abonamentele din oferta…ca vezi doamne au facut ei studii si doar tinerii vor asta!

 • @amfetamin: La peste 35 de ani nu mai esti tanar :))

 • okysor

  E foarte tare treaba…. In sfarsit un lucru bun de la Orange

 • amfetamin

  Asa este,la 39 de ani n-oi fi tanar,dar sunt nelinistit ca tre sa aleg la o adica doar un ab din oferta si nu-l pot configura cum vreau eu.Oare ce ar avea de pierdut daca toata lumea ar putea sa-si configureze singur ab-ul in functie de nevoi.Mai tre sa faca un studiu din care sa reiese ca doar pitipoancele fac selfie-uri la greu si le uploadeaza pe facebook si doar ele au voie sa-si configureze traficul de date la ab!

 • LucianC

  @zaone: La peste 35 de ani nu mai esti tanar :))
  Adică, poți să mori după 35 de ani. Hai nu zău Oranje !!!
  De vreo 2-3 ani tot le fac reclamații că n-am semnal în casă la etajul 10, și fac pe proștii, și asta la abonament de 31 de euro pe lună.

 • Kla

  VoLTE este in curs de testare, posibil spre fineke anului

 • Alex

  @zaone ceva informatii despre iPhone 6 la orange, nu detii ?
  Multumesc

 • @Alex: Nu stiu deocamdata operatorii cand va avea loc lansarea, dar se speculeaza ca la inceputul lunii noiembrie va fi.