iOS 8.1 – experienta mea si de ce cred ca vei face update

  iOS 8.1 a fost lansat de catre Apple cu o saptamana si jumatate in urma pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch, iOS 8.1 beta 2 fiind disponibil pentru instalare in iDevice-urile noastre incepand cu ziua de luni. Pe parcursul celor doua versiuni beta compania Apple a rezolvat o multitudine dintre problemele pe care utilizatorii le intampinau in iOS 8iOS 8.0.2, insa nu pe toate dintre ele, dar per total vorbim despre bug fix-uri si rezolvari ale performantelor care schimba complet experienta de utilizare.

iOS 8.1 – experienta mea, un pas inainte pentru iOS 8

  In aceasta perioada de o saptamana de zile in care am utilizat ambele versiuni beta ale iOS 8.1 am realizat ca problemele privind conexiunnile Wi-Fi sau Bluetooth au disparut, ca aplicatiile se inchid mai rar, ca autonomia s-a imbunatatit si ca iPhone 6 Plus este mai rapid. In changelog-urile furnizate pentru iOS 8.1 compania Apple a mentionat o multitudine de bug fix-uri pentru functiile problematice ale sistemului de operare, insa a vorbit doar despre o parte din ceea ce a rezolvat.

  Unele probleme, precum cea privind eroarea Unable to download item/Imposibil de descarcat obiectul, raman dar per total am sesizat o imbunatatire considerabila fata de ceea ce ofera iOS 8.0.2 in momentul de fata. Daca lucrurile se vor pastra la fel pana in momentul lansarii versiunii finale a iOS 8.1, atunci nu pot decat sa va recomand sa instalati actualizarea pentru ca la mai rau decat ceea ce aveti acum nu puteti ajunge, iOS 8.1 nefiind la fel de problematic precum iOS 8.0.1.

  iOS 8.1 urmeaza sa fie lansat oficial pe 20 octombrie, la cateva zile dupa conferinta pentru prezentarea iPad Air 2 si OS X Yosemite.