iOS 8.1 – experienta mea si de ce cred ca vei face update

  iOS 8.1 a fost lansat de catre Apple cu o saptamana si jumatate in urma pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch, iOS 8.1 beta 2 fiind disponibil pentru instalare in iDevice-urile noastre incepand cu ziua de luni. Pe parcursul celor doua versiuni beta compania Apple a rezolvat o multitudine dintre problemele pe care utilizatorii le intampinau in iOS 8iOS 8.0.2, insa nu pe toate dintre ele, dar per total vorbim despre bug fix-uri si rezolvari ale performantelor care schimba complet experienta de utilizare.

iOS 8.1 – experienta mea, un pas inainte pentru iOS 8

  In aceasta perioada de o saptamana de zile in care am utilizat ambele versiuni beta ale iOS 8.1 am realizat ca problemele privind conexiunnile Wi-Fi sau Bluetooth au disparut, ca aplicatiile se inchid mai rar, ca autonomia s-a imbunatatit si ca iPhone 6 Plus este mai rapid. In changelog-urile furnizate pentru iOS 8.1 compania Apple a mentionat o multitudine de bug fix-uri pentru functiile problematice ale sistemului de operare, insa a vorbit doar despre o parte din ceea ce a rezolvat.

  Unele probleme, precum cea privind eroarea Unable to download item/Imposibil de descarcat obiectul, raman dar per total am sesizat o imbunatatire considerabila fata de ceea ce ofera iOS 8.0.2 in momentul de fata. Daca lucrurile se vor pastra la fel pana in momentul lansarii versiunii finale a iOS 8.1, atunci nu pot decat sa va recomand sa instalati actualizarea pentru ca la mai rau decat ceea ce aveti acum nu puteti ajunge, iOS 8.1 nefiind la fel de problematic precum iOS 8.0.1.

  iOS 8.1 urmeaza sa fie lansat oficial pe 20 octombrie, la cateva zile dupa conferinta pentru prezentarea iPad Air 2 si OS X Yosemite.

17 COMENTARII

  1. Parerea mea ca au dat chix total cu IoS-ul 8….nu ma asteptam sa mearga atat de prost pe un 5S…incepand de la raspunsul la telefon, care este un adevarat test de nervi si pana la inchiderea aplicatiilor, extra-mega lagg in scriere, consum masiv de spatiu si baterie. Un fiasco! Probabil l-au facut in ideea de a obliga posesorii de idevice-uri deja existenti sa treaca urgent la cele mai noi tipuri de idevice-uri…Dar cred ca politica asta nu face decat sa faca o mare parte din utilizatori sa fie aruncati in Android si smartphones concurente. Daca pe un 5S se misca atat de greu, nu vreau sa-mi imaginez un 5 sau un 4s…si sunt destule pe piata…

  2. Dacă update-ul se face prin iTunes după ce se restaurează telefonul cred ca problemele sun mult mai mici decât dacă se face OTA!! Eu am 4s si se mișca destul de bine , singura problema e când răspunzi si când te mai suna cineva in tp ce vorbești!

  3. Au rezolvat lagul de 1-2 secunde cand raspunzi la telefon ?? Am avut si eu probleme cand am fost sunat in timp ce vorbeam, pe 5s !

  4. incep sa cred ca urmatorul meu telefon va fi o paleta de tenis pe care va scrie nexus :)) daca IOS 8 merge prost pe iphone 5s nu am de ce sa cred ca IOS 10 de peste 2 ani va mai merge fluent pe un telefon cu 1 gb ram (adica IOS6). 1000 euro pentru 2 ani .. mi se pare cam multicel …

  5. Eu am fost fac apple si sunt in continuare dar a trebuit sa-mi cumpar un telefon nou si dispunand numai de vreo 350e mi-am luat un lg nexus 5. Sotia are 5s dar vreau sa zic ca mi se pare mult mai bun nexusul. Ecran mai mare, nu am lag deloc si in plus incepe sa imi placa interfata. Am si un ipad mini dar nu il mai folosesc de cand cu androidul asta. Incep sa cred ca si Google face telefoane bune 🙂

  6. Sa speram ca va fi asa, este pacat ca un sistem de operare atat de simplu si care nu a dezamagit niciodata sa ajunga sa fie plin de bug-uri aiurite. Good point ss33.

  7. @madmaxadi: Si eu am Nexus 5 dupa ce am vandut iphone 5(din perspective estetice), ii primul meu telefon cu Android si mi se pare un jeg la toate capitolele, mai ales la baterie. Abia astept sa imi iau 6/6plus pe la sf lunii