Prima Pagina aplicatii Peste 700.000 de UDID-uri pentru iPhone sau iPad care au piratat aplicatii...

Peste 700.000 de UDID-uri pentru iPhone sau iPad care au piratat aplicatii si tweak-uri au fost publicate pe internet

  Daca ati instalat tweak-uri sau aplicatii piratate din repo-uri ale Cydia, ei bine s-ar putea sa va regasiti UDID-ul intr-o lista recent publicata pe internet intr-o tentativa de a ii umili pe cei care pirateaza. Peste 700.000 de identificatoare unice de iPhone, iPad si iPod Touch au fost publicate pana acum, o lista completa fiind disponibila aici, insa am putea vorbi despre mult mai multe decat atat daca hackerii vor publica intreaga baza de date pe care o au la dispozitie.

  UDID-ul este un identificator unic pe care orice iPhone, iPad sau iPod Touch il au, iar in 2012 in urma unui leak similar compania Apple a banat peste 1 milion de UDID-uri de la inregistrarea in conturi de dezvoltator. De data aceasta nimeni nu stie daca Apple va actiona intr-un mod similar, insa in afara acestei actiuni nu prea aveti de ce sa va temeti, avand in vedere ca UDID-urile nu mai sunt acum folosite pentru a identifica terminalele prin aplicatii, decat de Apple.

 • KlaudiNhO

  Din partea mea sa le blocheze

 • A.S.C™

  Da, cat imi este bine mie, da-i in ….. pe alti. Frumos gandit KlaudNhO

 • Matzero

  Da clar sunt total umiliti acesti oameni… Adica… e simplu sa-ti dai seama din acel udid cui apartine telefonul. Si un dezvoltator, saracu’ nu-si permite 2 iphone…

 • Pepsi

  Instalarea de tweak-uri piratate mi se pare foarte ok ca varianta pentru try before buy. In general este de evitat instalarea de tweak-uri piratate.