iOS 8.1 beta 2 confirma dezvoltarea iPad Pro

  Lansat in cursul zilei de luni pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iOS 8.1 beta 2 ofera cateva informatii extrem de interesante in legatura cu tableta iPad Pro pe care compania Apple o dezvolta de mai bine de un an de zile. In imaginea de mai sus aveti dovada faptului ca iPad Pro exista si ca Apple o testeaza, in iOS 8.1 existand elemente grafice prin care se confirma faptul ca Apple testeaza o rezolutie mai mare decat cea de 2048 x 1536 pixeli a actualelor tablete iPad Air.

  Inainte sa spuneti ca Apple intentioneaza sa creasca rezolutia actualelor tablete iPad cu ecran de 9.7 inch, trebuie sa va ganditi ca acest lucru este improbabil, Apple neavand ecrane capabile sa sustina aceasta rezolutie. Stim acum ca iPad Pro este in proces de dezvoltare, dar oare cand va fi ea lansata oficial pe piata? Desi s-a zvonit inca de acum cateva luni de zile ca iPad Pro ar urma sa ajunga in magazine la inceputul anului viitor, unii spun ca Apple ar putea sa o prezinte chiar saptamana viitoare in cadrul conferinte pentru prezentarea iPad Air 2.

  iPad Pro urmeaza sa fie o tableta iPad cu ecran de 12.9 inch si ar trebui sa fie directionata catre mediul business, un zvon recent indicand faptul ca ea ar putea rula o versiune modificata a OS X care contine o multitudine de elemente ale iOS.