Prima Pagina Apple iPad Air 2 cu 2 GB RAM – prima imagine confirma dublarea...

iPad Air 2 cu 2 GB RAM – prima imagine confirma dublarea memoriei

  Luni de zile de zvonuri ne-au spus ca iPhone 6 Plus va veni cu 2 GB RAM integrati, insa realitatea ne-a adus un terminal cu doar 1 GB RAM si utilizatorii n-au contenit in a se plange de alegerea facuta de catre compania Apple. Avand in vedere ca pe 16 octombrie va avea loc prezentarea iPad Air 2, un zvon aparut in cursul acestei nopti ne spune ca iPad Air 2 cu 2 GB RAM va fi prezentata atunci de catre compania Apple si imaginea de mai sus ar trebui sa confirme totul.

  In imagine vedem chip-uri de memorie produse de catre cei de la ELPIDA, ele fiind obtinute de catre o firma asiatica specializata pe reparatiile de iDevice-uri, ea obtinand si componente reale ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus in trecut. Acelasi service ne-a spus ca iPhone 6 Plus va avea 2 GB RAM, insa acest lucru s-a dovedit a fi fals, asa ca in cazul iPad Air 2 ramane sa alegeti singuri ceea ce veti crede si ceea ce ramane sa aflati pe 16 octombrie.

  Din punctul meu de vedere e putin probabil ca iPad Air 2 sa aiba implementati cei 2 GB RAM pe care ii asteapta toata lumea, insa nu este exclus ca Apple sa suplimenteze cantiatea de memorie avand in vedere ca tableta sa are mare nevoie de ea.

 • sony

  Si nu doar tableta, si telefonul are nevoie de mai multa memorie .

 • EuGeorge

  Nu este adevarat,telefonul poate nu ai auzit ,dar este perfect asa cum e.

 • Daca spune EuGeorge, eu il cred. MULTUMIM!

 • amfetamin

  I-am facut un AnTuTu benchmark la iPad Air si mi-a dat “Great” cu o valoare de 39.684 iar 5S-ul mi-a dat “Amazing” cu 41.954. Culmea,la 5S imi arata ca Air-ul e deasupra mea(cu foarte putin,ce-i drept) iar 5S-ul e sub mine(adica tot eu) :-)). Precizez ca ambele rulează iOS 8.0.2 si am inchis toate programele din background.

 • viorelgn

  Pareri doar atat.

 • Pingback: Cele mai importante stiri ale saptamanii - 06.10.2014 - 12.10.2014 | iDevice.ro()