Prima Pagina Apple iPhone 6 nu se indoaie, sustine CEO-ul Foxconn (Video)

iPhone 6 nu se indoaie, sustine CEO-ul Foxconn (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ubowgRrVfPo&w=400&h=300]

  iPhone 6 se indoaie usor, iar iPhone 6 Plus se indoaie mai mult decat vrea Apple sa credem, insa propaganda chineza intra in actiune incepand de astazi, CEO-ul Foxconn negand existenta scandalului bendgate si problemele terminalelor. In clipul video de mai sus il puteti vedea pe CEO-ul Foxconn, impreuna cu presedintele consiliului de administratie al companiei fiind asaltati de catre ziaristi si intrebati despre problemele terminalelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus in scandalul bendgate.

  Terry Gou, CEO al Foxconn, sustine ca bendgate este reprezinta doar o prezentare distorsionata a realitatii, scandalul fiind creat de catre competitorii Apple care incearca sa pacaleasca utilizatorii naivi. El sustine ca un telefon mobil nu se poate indoi fara ca o forta substantiala sa fie aplicata asupra sa, lucru care s-a dovedit a fi adevarat in testele facute de catre diverse persoane si organizatii pentru terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, primul fiind cele mai rezistent.

  Linistind lumea, Terry Gou sustine ca mainile au fost facute pentru a strange alte maini si nu pentru a indoi telefoane mobile, iar cu aceasta afirmatie probabil v-a linistit pe toti cei care va temeati ca ati putea cumpara un iPhone 6 Plus care se indoaie.

 • Sebastian

  Era culmea să zică: Da se îndoaie.

 • EuGeorge

  Cum ar putea sa declare ca se indoaie,daca in urma cu 2 saptamani Apple a rupt contractul cu nu stiu ce revista pt ca si-au permis sa indoaie un Iphone 6+ si sa vorbeasca despre acest lucru.

 • adevarul

  Asa era si la iphone 4 , cineva care traia la acea vreme încerca sa ne prosteasca pe fata ca nu exista nici o problema cu semnalul telefonului daca il tineai in palma.
  Cum orice sut in fund e un pas inainte , viitoare telefoane vor suferi de mai puține probleme.

 • Silviu

  TuGeorge:

  NU era vorba de un contract, ci (probabil) de o acreditare. Adica daca tu ma injuri de mama, eu n-o sa te mai invit pe la mine-acasa (no more testing devices and no more invites).
  Iar daca tu esti un ziarist onest (a se citi “PC magazine COMPUTER BILD”), atunci imi ceri si drept la replica, ceea ce nu s-a-ntamplat.

  Acu’ ai prins ideea?!

 • Pingback: Indoaie iPhone 6 si iPhone 6 Plus cu aplicatia iBendit pentru Android | iDevice.ro()