The Snappening – 100.000 de POZE NUD furate din Snapchat urmeaza sa fie publicate pe internet

  The Snappening este denumirea data unui nou scandal care implica POZE NUD cu diverse persoane, insa spre deosebire de the fappening, care a implicat POZE CU VEDETE GOALE, de data aceasta vorbim despre utilizatori obisnuiti. Se pare ca diversi hackeri ar fi reusit sa obtina peste 100.000 de POZE NUD cu diverse persoane care utilizeaza aplicatia Snapchat, ele urmand a fi publicate pe internet in zilele in urmatoare in ceea ce se anunta a fi cel mai mare leak de acest gen de pana acum.

The Snappening POZE NUD

  Snapchat este o aplicatie disponibila de foarte multa vreme pe internet, ea permitandu-le utilizatorilor sa trimita poze sau clipuri video temporare catre orice prieteni, acestea fiind automat sterse dupa vizualizare. The Snappening urmeaza sa fie una dintre cele mai mari lovituri date platformei Snapchat in ultimii ani pentru ca vorbim despre 100.000 de POZE NUD care ar fi trebuit sterse din serverele Snapchat dupa trimitere si vizualizare, insa care se pare ca au ajuns la un grup de hackeri.

   Vorbim despre o baza de date de 13 GB care contine POZE NUD si clipur video trimise de catre diverse persoane de-a lungul timpului, acestea fiind interceptate si colectate de catre o companie terta. Hackerii ar fi spart cel putin doua website-uri in care ar fi fost stocate aceste poze si clipuri video, acest hack ar putea fi mult mai periculos decat the fappening, avand in vedere ca acolo au fost publicate doar POZE cu VEDETE GOALE, in timp ce aici am putea vorbi despre politicieni sau diverse alte personalitati.