Ashton Kutcher concepe tablete pentru Lenovo, nu se teme de iPad

  In cazul in care nu stiati deja acest lucru, Ashton Kutcher a fost contractat de catre compania Lenovo cu mult timp in urma pentru a-i deveni “inginer”, dar si ambasador de brand in intreaga lume. In functia sa de “inginer” Lenovo, Ashton Kutcher ar fi colaborat cu angajatii companiei pentru a crea tableta Yoga Pro 2, ce a fost prezentata oficial in cursul zilei de ieri, iar intr-o scurta sedinta de intrebari si raspunsuri el a afirmat ca nu se teme de lansarea iPad Air 2 de luna aceasta.

Not at all. I’m not concerned about it in the least bit. Maybe it will be an iPhone Plus Plus. I think Apple has their fingers in a lot of things. We are really focused on this space and this product. I will be really surprised if they launch anything that approaches what we have here.

  Ashton Kutcher sustine ca Apple este implicata in multe proiecte si iPad Air 2 nu se va “apropia” de noua tableta Lenovo in ceea ce priveste functionalitatea, cei de la Lenovo lansand un produs potrivit pentru productivitate si nu numai. Kutcher a interpretat rolul lui Steve Jobs intr-o pelicula care avea rolul de a prezenta viata fostului CEO Apple, insa la scurt timp si-a asumat rolul de colaborator al Lenovo, 10 milioane de dolari fiind suma platita pentru contractarea sa.