Prima Pagina Apple Ashton Kutcher concepe tablete pentru Lenovo, nu se teme de iPad

Ashton Kutcher concepe tablete pentru Lenovo, nu se teme de iPad

  In cazul in care nu stiati deja acest lucru, Ashton Kutcher a fost contractat de catre compania Lenovo cu mult timp in urma pentru a-i deveni “inginer”, dar si ambasador de brand in intreaga lume. In functia sa de “inginer” Lenovo, Ashton Kutcher ar fi colaborat cu angajatii companiei pentru a crea tableta Yoga Pro 2, ce a fost prezentata oficial in cursul zilei de ieri, iar intr-o scurta sedinta de intrebari si raspunsuri el a afirmat ca nu se teme de lansarea iPad Air 2 de luna aceasta.

Not at all. I’m not concerned about it in the least bit. Maybe it will be an iPhone Plus Plus. I think Apple has their fingers in a lot of things. We are really focused on this space and this product. I will be really surprised if they launch anything that approaches what we have here.

  Ashton Kutcher sustine ca Apple este implicata in multe proiecte si iPad Air 2 nu se va “apropia” de noua tableta Lenovo in ceea ce priveste functionalitatea, cei de la Lenovo lansand un produs potrivit pentru productivitate si nu numai. Kutcher a interpretat rolul lui Steve Jobs intr-o pelicula care avea rolul de a prezenta viata fostului CEO Apple, insa la scurt timp si-a asumat rolul de colaborator al Lenovo, 10 milioane de dolari fiind suma platita pentru contractarea sa.