TELEKOM Romania deschide precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus!

17

UPDATE: Iata cand poti face precomanda la Telekom Romania pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus!

  La doar cateva ore dupa anuntarea oficiala a LANSARII iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania, operatorul de telefonie mobila TELEKOM Romania este primul care anunta ca va deschide sesiuni de precomenzi pentru cele doua terminale. Conform unui scurt comunicat de presa trimis astazi, iPhone 6 si iPhone 6 Plus cu PRECOMANDA la TELEKOM ROMANIA vor fi disponibile din 24 octombrie, deci cu o saptamana inaintea lansarii oficiale in tara noastra.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus PRECOMANDA TELEKOM Romania

  Fara a anunta preturi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, TELEKOM Romania va avea cel mai probabil pregatite abonamente pentru cele doua dispozitive, ele urmand a fi, cel mai probabil, comercializate inclusiv la pret intreg. TELEKOM Romania este primul operator din tara care a anuntat deschiderea unei sesiuni de precomeni pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, asa ca Orange si Vodafone vor fi fortati sa actioneze la fel, toti cei trei urmand a deschide precomenzile din 24 octombrie.

Telekom Romania Mobile Communications anunță că va oferi iPhone 6 și iPhone 6 Plus, care reprezintă cea mai avansată tehnologie din istoria iPhone, începând cu data de vineri, 31 octombrie 2014. Terminalele iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt disponibile la precomandă începând de vineri, 24 octombrie 2014, accesând www.telekom.ro. Pentru mai multe informații despre Telekom Romania Mobile Communications, vizitați www.telekom.ro. Pentru mai multe informații despre iPhone, vă rugăm să vizitați www.apple.com/iphone.

Revenind totusi la TELEKOM, acesta va fi probabil singurul operator care va comercializa iPhone 6 si iPhone 6 Plus fara abonament, fiind totodata si singurul care le va comercializa, dupa ce mai mare probabilitate, si decodate chiar daca vor fi cumparate cu un abonament. Acestea fiind spuse, in urmatoarele doua saptamani vom afla si ce abonamente au pregatit toti cei trei mari operatori pentru lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania, aceasta anuntandu-se a fi extrem de interesanta.