TELEKOM Romania deschide precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus!

UPDATE: Iata cand poti face precomanda la Telekom Romania pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus!

  La doar cateva ore dupa anuntarea oficiala a LANSARII iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania, operatorul de telefonie mobila TELEKOM Romania este primul care anunta ca va deschide sesiuni de precomenzi pentru cele doua terminale. Conform unui scurt comunicat de presa trimis astazi, iPhone 6 si iPhone 6 Plus cu PRECOMANDA la TELEKOM ROMANIA vor fi disponibile din 24 octombrie, deci cu o saptamana inaintea lansarii oficiale in tara noastra.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus PRECOMANDA TELEKOM Romania

  Fara a anunta preturi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, TELEKOM Romania va avea cel mai probabil pregatite abonamente pentru cele doua dispozitive, ele urmand a fi, cel mai probabil, comercializate inclusiv la pret intreg. TELEKOM Romania este primul operator din tara care a anuntat deschiderea unei sesiuni de precomeni pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, asa ca Orange si Vodafone vor fi fortati sa actioneze la fel, toti cei trei urmand a deschide precomenzile din 24 octombrie.

Telekom Romania Mobile Communications anunță că va oferi iPhone 6 și iPhone 6 Plus, care reprezintă cea mai avansată tehnologie din istoria iPhone, începând cu data de vineri, 31 octombrie 2014. Terminalele iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt disponibile la precomandă începând de vineri, 24 octombrie 2014, accesând www.telekom.ro. Pentru mai multe informații despre Telekom Romania Mobile Communications, vizitați www.telekom.ro. Pentru mai multe informații despre iPhone, vă rugăm să vizitați www.apple.com/iphone.

Revenind totusi la TELEKOM, acesta va fi probabil singurul operator care va comercializa iPhone 6 si iPhone 6 Plus fara abonament, fiind totodata si singurul care le va comercializa, dupa ce mai mare probabilitate, si decodate chiar daca vor fi cumparate cu un abonament. Acestea fiind spuse, in urmatoarele doua saptamani vom afla si ce abonamente au pregatit toti cei trei mari operatori pentru lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania, aceasta anuntandu-se a fi extrem de interesanta.

17 COMENTARII

  1. In anii trecuți orange anunța primul, poate ca o sa avem un abonament destul de convingător mai ales ca telekom le oferă decodate

  2. TELEKOM-ul incepe sa le ia fata celor de la Orange, incet, incet, cu sustinere din Germania. Sunt foarte curios sa vad ce abonamente vor avea pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Daca le vor face mai mici decat ale concurentei, vor fura multi clienti.

  3. @remus Vodafone nu mai e ce a fost mai ales după ceea ce face cu Siri si FaceTime o sa își piardă din clienți (zic eu) dacă eram abonat la ei si aveam un abonament care nu beneficia de acea opțiune prin care pot folosi FaceTime gratis, cu prima ocazie îmi ceream portarea

  4. In ultima vreme, ordinea in care pui operatorii de telefonie mobila este Telekom, Orange si Vodafone. In ce baza pui operatorii in aceasta ordine? Beneficii personale?!

  5. […]   Precomandă iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România puteți face chiar din această seară, 24 octombrie, la toți cei trei mari operatori de telefonie mobilă, ei urmând a publica abonamentele oficiale cu prețurile la care vor comercializa noile produse Apple. Orice precomandă înregistrată în cursul acestei zile va fi livrată de către operatori începând cu data de 31 octombrie, zi în care veti putea cumpăra noile terminale inclusiv din magazinele fizice din unele orașe din tară. […]