iPhone 6 si iPhone 6 Plus PRECOMANDA la Orange

  Incheind runda operatorilor de telefonie mobila care anunta lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania, cei de la Orange au confirmat ca vor comercializa terminalele incepand din data de 31 octombrie in tara noastra. Urmand exemplul celor de la Telekom, Orange va oferi posibilitatea de a face PRECOMANDA iPhone 6 si iPhone 6 Plus incepand cu data de 24 octombrie prin intermediul propriului website, astfel ca va veti putea rezerva terminalul chiar de atunci.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus PRECOMANDA la Orange

  Niciun operator nu a anuntat deocamdata PRETUL iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania si nici noile abonamente pentru cele doua terminale, insa o vor face in data de 24 octombrie cand vor deschide sesiunile de precomenzi. Acestea fiind spuse, avem de asteptat inca o saptamana si jumatate pana cand noile produse Apple vor fi disponibile pentru precomanda in tara noastra, lansarea oficiala fiind programata pentru ultima zi a acestei luni.

Orange Romania aduce iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cele mai noi smartphone-uri iPhone, incepand cu 31 octombrie. Clientii pot inregistra precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus din 24 octombrie pe site-ul orange.ro.

  In final, nu uita ca poti sa vezi lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania aici cu toate actualizarile pentru informatiile noi care apar.

5 COMENTARII