iPad Air 2 si iPad Mini cu Ecran Retina 2 – iata data de lansare

  V-am reamintit in aceasta seara faptul ca prezentarea iPad Air 2, iPad Mini cu Ecran Retina 2, OS X Yosemite si iMac Retina va avea loc pe data de 16 octombrie, adica in cursul zilei de joi si ca ea va fi transmisa LIVE. Ceea ce nu stiam noi inca este data la care viitoarele tablete urmeaza sa fie disponibile pentru achizitie in lumea intreaga, insa conform unor surse din cadrul Apple, ele vor fi lansate oficial pe data de 24 octombrie de catre compania americana.

LANSARE iPad Air 2 si iPad Mini cu Ecran Retina 2 pe 24 octombrie

  Ziua de 24 octombrie este plasata la 8 zile distanta de conferinta de prezentare a celor tablete, este o zi de vineri si daca ne uitam la strategia din trecut privind lansarile companiei americane, ea pare cat se poate de logica. Pentru cele doua tablete e putin probabil sa mai vedem vreo sesiune de precomenzi deschisa de catre cei din Cupertino, mai ales ca popularitatea lor se afla in scadere de mai bine de un an de zile, asa ca probabil ele vor fi lansate in magazine cu stocuri suficiente.

  Anul trecut Apple a lansat iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina in Romania in cel de-al doilea val de lansari plasat la o saptamana de zile distanta de lansarea oficiala, asa ca anul acesta lucrurile ar putea fi similare. Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, atunci as spune ca lansarea iPad Air 2 si iPad Mini cu Ecran Retina 2 va avea loc pe data de 31 octombrie, impreuna cu lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus.