Telekom va vinde iPhone 6 si iPhone 6 Plus decodate

  Telekom a anuntat lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus inca de luni, cand Apple a publicat oficial data de disponibilitate in Romania pentru terminale, fiind primul operator din Romania care a venit cu acest anunt. Cei de la Telekom au creat o pagina speciala pentru lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in care ofera diverse detalii despre cele doua produse, avand disponibil chiar si un comparator care va ajuta sa descoperiti ce terminal vi se potriveste cel mai bine.

Telekom iPhone 6 si iPhone 6 Plus decodate

  Ceea ce Telekom nu spune in legatura cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus este ca terminalele sale vor fi vandute decodate, adica libere de retea, si vor putea fi utilizate cu orice alt operator de telefonie mobila din Romania. Spre deosebire de competitorii sai, cei de la Telekom pastreaza strategia COSMOTE de a nu coda telefoanele mobile vandute in propria retea, astfel ca valoarea de revanzare al acestui tip de dispozitive va fi considerabil mai mare.

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Telekom vor fi vandute decodate chiar daca le cumparati impreuna cu un abonament de telefonie mobila, sau la pret standard, deci nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere. Lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Telekom va avea loc pe data de 31 octombrie, insa incepand cu 24 octombrie veti putea inregistra o precomanda pentru terminale in cadrul website-ului sau, dar voi reveni cu alte detalii atunci.