iPad Air 2 prezentare LIVE – cum o vad in Windows ?

  Peste o zi si mai putin de o ora compania Apple va da startul unei conferinte pentru prezentarea iPad Air 2, iPad Mini cu Ecran Retina 2, iMac Retina si OS X Yosemite, ea urmand a fi transmisa LIVE pentru toti posesorii de produse Apple. Desi oficial nimeni nu ar trebui sa poata vedea conferinta IN DIRECT pe PC-urile care ruleaza Windows, in realitate acest lucru va fi posibil, exact asa cum s-a intamplat si in toamna in cazul prezentarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

iPad Air 2 LIVE pe Windows

  Urmand instructiunile de mai jos veti putea urmari evenimentul companiei Apple chiar si cu un calculator care ruleaza Windows, insa va trebui sa reveniti maine aici pentru link-ul catre stream-ul LIVE. Dupa ce vom afla stream-ul in momentul in care conferinta va incepe, veti putea introduce acest link in programul VLC si veti putea urmari toata conferinta fara un iDevice/Mac/Apple TV, asa cum impune compania Apple.

  1. Descarcati programul VLC din aceasta pagina si instalati-l in Windows.
  2. Deschideti programul, iar in partea dreapta sus veti avea afisata o optiune Media. Selectati acea optiune si apoi Open Network Stream.
  3. In fereastra nou deschisa va trebui sa introduceti un link de genul acesta <—  va fi disponibil pe 16.10.2014 la ora 20:00.
  4. Dupa ce introduceti link-ul apasati butonul Play si stream-ul va incepe.

  Maine cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple. In aceeasi masura va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.

 

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA

 

 

 


Developer: Adrian Gabor
Categoria: News

 

Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…

 

Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb

5 COMENTARII

  1. dar pe linux stie careva daca se va putea vedea conferinta de prezentare a produseor de la apple sau cum se poate vedea.toata lumea vrea pe windows dar mai sunt unii care folosesc si sistemul de operare linux nu numai windows sau macintosh si ar dori sa vada si ei ce prezinta apple maine.

  2. @mac, exista varianta vlc si pentru linux, deci daca urmezi pasii descrisi de zaone pentru windows ar trebui sa mearga si pe linux! 😉

  3. @ Cosmo multumesc pt info dar cred ca sti ca VLC, MOZILLA si GOOGLE CHROME fac parte din sistemul de operare LINUX mai ales ca playerul VLC este facut de LINUX iar MOZILLA este browser-ul predefinit al LINUX si GCH