Prima Pagina Apple Prezentare LIVE iPad Air 2 si iPad Mini 3

Prezentare LIVE iPad Air 2 si iPad Mini 3

  iPad Air 2 si iPad Mini 3 au fost confirmate ieri de catre compania Apple si in aceasta seara ele vor fi prezentate oficial de catre compania din Cupertino in cadrul unei conferinte care va incepe la ora 20:00. Apple va TANSMITE LIVE conferinta sa din Cupertino pentru a oferi lumii intregi posibilitatea de a vizualiza noutatile pregatite pentru cele doua noi tablete ale sale, astfel ca vom avea ocazia de a vedea IN DIRECT prezentarea gandita de catre Tim Cook si echipa sa din Cupertino.

iPad Air 2 si iPad Mini 3 PREZENTARE LIVE

  Oficial veti putea vizualiza STREAM VIDEO Prezentare LIVE iPad Air 2 si iPad Mini 3 doar pe iPhone, iPad, iPod Touch, Mac si Apple TV direct din prima pagina a website-ului Apple, insa puteti face acelasi lucru si folosind un PC cu Windows. V-am explicat in cursul zilei de ieri cum puteti vedea LIVE prezentarea iPad Air 2 si iPad Mini 3 fara probleme, asta desigur daca Apple va reusi sa mentina STREAM LIVE activ, in cazul prezentarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus el intrerupandu-se in diverse momente.

  Acestea fiind spuse, va astept diseara incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple si va recomand sa instalati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.

UPDATE: Aici veti putea vedea un STREAM VIDEO LIVE pentru Windows de la prezentare.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA

 

 

 


Developer: Adrian Gabor
Categoria: News

 

Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…

 

Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb

 • Melody

  In dictionar la cuvantul “marketing” trebuie pusa poza de la Apple. Toti cei care lucreaza in domeniu au de invatat. Cum sa lansezi nimic nou, nimic prea avansat, dar sa para ca e cel mai tare de pe planeta. Adus aproape de niste extraterestri care stau ascunsi pe luna.
  In alta ordine de idei, produsele sunt bune, nimic de zis. Cum ar fi sa iasa BMW sau Audi sa zica: am scos acest model, cel mai rapid, cei mai multi cai, cea mai tare vopsea, cea mai aerodinamica, dar si celelalte modele pe care le-ati cumparat merg foarte bine.

 • Pingback: Apple Store Online a fost inchis pentru prezentarea iPad Air 2, iPad Mini 3 si iMac Retina | iDevice.ro()

 • Nic

  Despre un inlocuitor al lui iPod classic, nimic? Nu mai au nimic cu spatiu de stocare rezonabil… Pacat de iPod classic ca l-au scos , cred ca era cel mai bun iPod din toate punctele de vedere – pret, spatiu si baterie. Pe langa designul si acel mini dac incorporat..

 • rundown

  vine cu 2 gb de ram ipad air 2?

 • Lucian

  Off-topic, Zaone cum ti se pare 6+ e prea mare pt uz zi de zi sau recomanzi 6. Dilema mare pe care sa l cumpar. Mersi

 • @Lucian: Off topic, de ce faci off topic aiurea aici?
  On topic, mi-a placut iPhone 6 Plus de cand l-am luat, nu l-as schimba.
  Nu mai faceti off topic fara rost.