Prezentare LIVE iPad Air 2 si iPad Mini 3

  iPad Air 2 si iPad Mini 3 au fost confirmate ieri de catre compania Apple si in aceasta seara ele vor fi prezentate oficial de catre compania din Cupertino in cadrul unei conferinte care va incepe la ora 20:00. Apple va TANSMITE LIVE conferinta sa din Cupertino pentru a oferi lumii intregi posibilitatea de a vizualiza noutatile pregatite pentru cele doua noi tablete ale sale, astfel ca vom avea ocazia de a vedea IN DIRECT prezentarea gandita de catre Tim Cook si echipa sa din Cupertino.

iPad Air 2 si iPad Mini 3 PREZENTARE LIVE

  Oficial veti putea vizualiza STREAM VIDEO Prezentare LIVE iPad Air 2 si iPad Mini 3 doar pe iPhone, iPad, iPod Touch, Mac si Apple TV direct din prima pagina a website-ului Apple, insa puteti face acelasi lucru si folosind un PC cu Windows. V-am explicat in cursul zilei de ieri cum puteti vedea LIVE prezentarea iPad Air 2 si iPad Mini 3 fara probleme, asta desigur daca Apple va reusi sa mentina STREAM LIVE activ, in cazul prezentarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus el intrerupandu-se in diverse momente.

  Acestea fiind spuse, va astept diseara incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple si va recomand sa instalati aplicatia iDevice.ro pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.

UPDATE: Aici veti putea vedea un STREAM VIDEO LIVE pentru Windows de la prezentare.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA

 

 

 


Developer: Adrian Gabor
Categoria: News

 

Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…

 

Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb