Nexus 6 si Nexus 9 PRET de vanzare dezvaluit de prime imagini

  Nexus 6 si Nexus 9 sunt produse care fac parte dintr-o serie de terminale ce a fost conceputa in ideea de a le oferi dezvoltatorilor de aplicatii posibilitatea de a testa Android pur cand produc titluri pentru Google Play, compania Google pregatindu-se sa lanseze astazi noi modele. Conform unei imagini obtinute de la cineva care are acces la sistemul de inventariere a produselor unui retailer din Europa, pretul Nexus 6 este de 569€ pentru versiunea de 32 GB, in timp ce Nexus 6 64 GB va costa 649€.

  Daca va uitati la aceeasi imagine veti vedea ca noul terminal este cu 230€ mai scump decat modelul anterior, Google lansadu-si terminale la preturi mai mici de 400$ in trecut, dar acum lucrurile vor fi diferite. In ceea ce priveste pretul Nexus 9 vorbim despre 399€ pentru cel mai ieftin model Wi-Fi si 569€ pentru modelul LTE, preturile fiind substantial mai mari decat cele practicate de catre Google pentru modelele anterioare.

  Google a decis sa nu lanseze Nexus 6 si Nexus 9 cu evenimente dedicate si acest lucru pare sa aiba logica din moment ce produsele vor fi mult mai scumpe decat si-au imaginat un numar foarte mare dintre utilizatori.