iPad Air 2 si iPad Mini 3 – PRET DE VANZARE si LANSARE

  Intr-o miscare surprinzatoare compania Apple nu a mai prezentat iPad Mini 3 in aceasta seara preferand sa prezinte lumii intregi doar tableta iPad Air 2, anuntand pretul de lansare pentru ea si sora sa mai mica. Ambele tablete isi vor pastra preturile din anii trecuti, iPad Air 2 va costa 499$ in cea mai ieftina versiune, in timp ce iPad Mini 3 va costa 399$ in cea mai ieftina versiune, aceste preturi putand fi convertite in euro in raport 1:1 si veti afla cat vor costa ele in Romania.

iPad Air 2 si iPad Mini 3 PRET si LANSARE

  iPad Air 2 si iPad Mini 3 vor fi disponibile pentru PRECOMANDA incepand de maine, in timp ce lansarea oficiala va avea loc pe data de 24 octombrie intr-o serie de tari de pe glob. comapania Apple evitand sa le anunte in momentul de fata. Impreuna cu cele doua tablete noi compania Apple va mentine in vanzare iPad Mini, iPad Mini 2 si iPad Air, diferenta de pret dintre ele nefiind chiar atat de mare, dupa cum puteti vedea in prima imagine a acestui articol.

  iPad Air 2 si iPad Mini 3 vor fi disponibile din 17 octombrie pentru precomanda in Romania, lansarea oficiala urmand a avea loc pe 24 octombrie, pretul de baza fiind de minim 499/399€.