Nexus 9 si Samsung Galaxy Note 4 domina iPhone 6 si iPhone 6 Plus intr-un test de performante

  Nexus 9 a fost prezentata oficial in cursul zilei de ieri de catre compania Google, iar astazi vedem primele teste de performanta facute pentru chip-ul sau Nvidia Tegra K1, disponibil inclusiv in Nexus 6. In imaginile acestui articol puteti observa ca Nexus 9 are performante mai bune decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus in ceea ce priceste puterea de procesoare, noua tableta a celor de la Google fiind la fel de puternica precum modelul de baza al Mac Pro 2012, iar asta spune multe despre ceea ce ofera tableta.

 

  Mai sus am vorbit despre testele single-core pentru procesor, iar acum vorbim despre cele multi-core, in care atat Nexus 9 cat si Samsung Galaxy Note 4 au performante mai bune decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Cele doua procesoare suplimentare ale Nexus 9 si Samsung Galaxy Note 4 le ofera un spor de performanta de peste 10% in fata terminalelor produse de catre compania Apple si acest lucru este perfect normal, ele avand si frecventa de lucru dubla fata de procesoarele chip-ului A8.

  Google si Samsung au cele mai performante smartphone-uri si tableta disponibile pe piata in momentul de fata, asa ca ramane de vazut cum se vor descurca iPad Air 2 si iPad Mini 3 in fata lor.