Prima Pagina Apple iPad 2 este cea mai populara tableta iPad la 3 ani dupa...

iPad 2 este cea mai populara tableta iPad la 3 ani dupa lansare

  iPad Air 2 si iPad Mini 3 vor fi prezentate in mai putin de o ora si jumatate de catre compania Apple, ele urmand a lua locul unor produse care impreuna aduna doar 20% din totalul de tablete iPad active in lumea intreaga. Procentul este mai mic decat cel al tabletelor iPad 2 active pe intregul glob, o companie americana impartind tabletele iPad active la nivel global in graficul de mai sus si puteti observa ca tableta lansata cu 3 ani in urma inca domina topul privind cele mai populare tablete Apple.

  Avand in vedere ca iPad 2 are 3 ani de vanzari in spate, ea fiind disponibila la un pret mult mai mic decat tabletele lansate dupa ea, astfel ca a fost achizitionata de un numar mult mai mare de persoane si are cel mai mare numar de utilizatori. iPad Air si iPad Mini 2, lansate anul trecut, reprezinta doar o cincime dintre utilizatorii totali de tablete iPad, cifra fiind mica daca ne gandim ca vorbim despre cele mai bune tablete iPad facute pana acum de catre Apple, pretul lor tinandu-i pe multi departe.

  Desi iPad Air 2 si iPad Mini 3 vor fi lansate cu functii populare, e putin probabil ca ele sa genereze mai mult interesn intr-o perioada in care tabletele si-au pierdut din popularitate. Acestea fiind spuse, la 19:30 va astept pentru a vedea aici LIVE prezentarea iPad Air 2 si iPad Mini 3.

 • masypo

  Păcat ca se mișcă jalnic cu ios 8

 • man

  Concluzia – tabletele , incluzand iPad-urile si mai ales , au fost un moft trecator . A mai fost un articol care scotea in evidenta declinul vanzarilor si utilizarii tabletelor .
  Totul se poate face mai bine pe un laptop . Eu le doresc sa dispara cu totul – cel putin cele care nu prea sunt in stare sa faca nimic productiv .

 • masypo

  Depinde de nevoile fiecăruia. Eu consider ca o tableta e mult mai utila pt mine decât un laptop. E mai compacta ,mai rapida ,mai utila . Acum fiecare cu nevoiile lui

 • man

  Mai compacta – da . Mai rapida si mai utila – niciodata . In plus , mai incomoda de manuit , mai fragila , mai putin productiva .
  S-au folosit tablete si inainte de Apple , dar alea faceau ceva .
  Apple a adus inutilul in cotidian si a dat impresia ca e o necesitate . Ma rog , fiecare cu ce e in stare sa faca .

 • Doc

  Man, simti o frustrare sau nu intelegi directia de atac al unei tablete? Preformalul? Ok! Explicabil!

 • iTu

  pai daca esti in aeroport sau in avion e mai usor cu tableta decat cu un laptop, sincer am un laptop care e pe post de PC ca nu se misca din locu acela. daca stau pe canapea sau balcon imi iau tableta.