iPad 2 este cea mai populara tableta iPad la 3 ani dupa lansare

  iPad Air 2 si iPad Mini 3 vor fi prezentate in mai putin de o ora si jumatate de catre compania Apple, ele urmand a lua locul unor produse care impreuna aduna doar 20% din totalul de tablete iPad active in lumea intreaga. Procentul este mai mic decat cel al tabletelor iPad 2 active pe intregul glob, o companie americana impartind tabletele iPad active la nivel global in graficul de mai sus si puteti observa ca tableta lansata cu 3 ani in urma inca domina topul privind cele mai populare tablete Apple.

  Avand in vedere ca iPad 2 are 3 ani de vanzari in spate, ea fiind disponibila la un pret mult mai mic decat tabletele lansate dupa ea, astfel ca a fost achizitionata de un numar mult mai mare de persoane si are cel mai mare numar de utilizatori. iPad Air si iPad Mini 2, lansate anul trecut, reprezinta doar o cincime dintre utilizatorii totali de tablete iPad, cifra fiind mica daca ne gandim ca vorbim despre cele mai bune tablete iPad facute pana acum de catre Apple, pretul lor tinandu-i pe multi departe.

  Desi iPad Air 2 si iPad Mini 3 vor fi lansate cu functii populare, e putin probabil ca ele sa genereze mai mult interesn intr-o perioada in care tabletele si-au pierdut din popularitate. Acestea fiind spuse, la 19:30 va astept pentru a vedea aici LIVE prezentarea iPad Air 2 si iPad Mini 3.