iPad Air 2 si iPad Mini 3 – STREAM LIVE WINDOWS

7

  iPad Air 2 si iPad Mini 3 vor fi prezentate in doar cateva ore de catre compania Apple, iar in aceasta pagina de pe website-ul sau veti putea vedea LIVE intreaga conferinta direct din Cupertino. Oficial doar iPhone, iPad, iPod Touch, Mac si Apple TV pot accesa STREAM LIVE VIDEO al companiei Apple, insa realitatea este ca pe un PC cu Windows veti putea vedea acelasi stream fara probleme, daca el nu va mai genera probleme de vizualizare, asa cum s-a intamplat in cazul prezentarii iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

iPad Air 2 si iPad Mini 3STREAM LIVE WINDOWS

  Urmand instructiunile de mai jos veti putea vizualiza conferinta in direct de pe un PC cu Windows, dar va trebui sa reveniti inainte de ora 20:00 pentru a afla care este link-ul ce trebuie introdus in VLC pentru vizualizare.

  1. Descarcati programul VLC din aceasta pagina si instalati-l in Windows.
  2. Deschideti programul, iar in partea dreapta sus veti avea afisata o optiune Media. Selectati acea optiune si apoi Open Network Stream.
  3. In fereastra nou deschisa va trebui sa introduceti link-ul acesta
  4. Dupa ce introduceti link-ul apasati butonul Play si stream-ul va incepe.

  Intre timp, instalati aplicatia iDevice.ro pentru a afla cand va fi disponibil link-ul si ce noutati va anunta compania Apple in cursul acestei zile.

 

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA

 

 

 


Developer: Adrian Gabor
Categoria: News

 

Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…

 

Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb