iPad Air 2 – pret in Romania

  Prețul iPad Air 2 pentru România va fi anunțat oficial în cursul săptămânii viitoare când Orange, Vodafone, partenerii autorizați Apple și o multitudine de magazine online vor începe să comercializeze tabletele. iPad Air 2 este vândută în SUA și Europa la exact același preț precum anul trecut, astfel că în România lucrurile vor fi cel mai probabil identice, iar prețurile practicate în cursul anului trecut nu vor fi schimbate anul acesta, în ciuda fluctuației cursului de schimb valutar.

Pret iPad Air 2

  Anul trecut iPad Air a avut un preț de pornire de 2329 LEI în versiunea cea mai ieftină pusă în vânzare de către compania Apple, așa că anul acesta mă astept ca el sa fie identic, sau ușor mai mare, la 2370 LEI. Prețul maxim practicat în cursul anului trecut pentru tabletele celor de la Apple a fost de 4199 LEI pentru modelul LTE cu 128 GB spațiu de stocare, anul acesta suma puând fi similară, dar poate cu până în 50 LEI mai mare din cauza diferenței de curs valutar.

  • iPad Air 2 16 GB WiFi Only – 2379 LEI;
  • iPad Air 2 64 GB WiFi Only – 2799 LEI;
  • iPad Air 2 128 GB WiFi Only – 3699 LEI;
  • iPad Air 2 16 GB 4G + WiFi – 2999 LEI;
  • iPad Air 2 64 GB 4G + WiFi – 3399 LEI;
  • iPad Air 2 128 GB 4G + WiFi – 4449 LEI.

  În Europa iPad Air 2 are un preț de vânzare ce începe de la 456€ în Elveția, dar știm cu toții că România nu are parte de aceleași beneficii fiscale precum alte țări din lume.

21 COMENTARII

  1. Ar trebui sa fie diferite de prețurile de anul trecut deoarece cel de 128 GB de anul asta este la prețul celui de 64 GB . Pe de alta parte cursul de anul trecut era ușor mai mare ca cel de anul asta.

  2. @Ari

    La noi preturile pentru produse Apple sunt un mai mari decat in UK sau oriunde in Europa, este foarte corect, ca avem si salarii mai mari ca ei, deci de ce sa nu fie so preturile la fel 😀

  3. @Ari

    La noi preturile pentru produse Apple sunt un mai mari decat in UK sau oriunde in Europa, este foarte corect, ca avem si salarii mai mari ca ei, deci de ce sa nu fie si preturile la fel 😀

  4. @Ari: Nu conteaza pentru ca nu ai ce sa schimbi. Daca ai pe cineva acolo cumperi de acolo, daca nu ai, te resemnezi, asta e. Daca vrei sa iesi in strada sa lupti pentru preturi mai mici, trebuie nist sute de mii de oameni.

  5. În Elveția iPad Mini 3 are cel mai mic pret din Europa, doar 363€, însă în țara noastră prețul va fi mai mare, cu aproximativ 100€ sau mai mult, în principal din cauza taxelor suplimentare si a conversiei dolar/euro în raport 1:1 Postarea asta m – a inspirat sau nu am inteles eu bine?