iPad Mini 3 pret in Romania

  Prețul iPad Mini 3 în România va fi strâns legat de cel al tabletei iPad Air 2, cele două noi produse ale companiei Apple trebuind să fie, teoretic, lansate în aceeași zi în peste 30 de țări de pe glob, însă acest lucru s-ar putea întâmpla diferit în România. iPad Mini 3 ar putea avea în România un preț similar cu cel practicat anul trecut pentru iPad Mini cu Ecran Retina, iar asta deoarece Apple a ales și în cazul acestui produs să păstreze prețul de vânzare practicat anul trecut in SUA.

iPad Mini 3 pret in Romania

  V-am spus deja astăzi că pretul iPad Air 2 în România va fi extrem de apropiat de cel al iPad Air în cusul anului trecut, iar în cursul iPad Mini 3 vorbim despre o extrapolare similară, dar cu iPad Mini cu Ecran Retina. Preturile de mai jos reprezintă o creștere cu aproximativ 50 LEI față de pretul practicat anul trecut pentru tableta iPad Mini cu Ecran Retina de către compania Apple în România în magazinele partenerilor săi care au comercializat oficial tableta.

  • iPad Mini 3 16 GB WiFi Only – 1950 LEI;
  • iPad Mini 3 64 GB WiFi Only – 2401 LEI;
  • iPad Mini 3 128 GB WiFi Only – 3264 LEIș
  • iPad Mini 3 16 GB WiFi + Cellular – 2546 LEI;
  • iPad Mini 3 64 GB WiFi + Cellular – 2974 LEI;
  • iPad Mini 3 128 GB WiFi + Cellular – 3837 LEI.

  În Elveția iPad Mini 3 are cel mai mic pret din Europa, doar 363€, însă în țara noastră prețul va fi mai mare, cu aproximativ 100€ sau mai mult, în principal din cauza taxelor suplimentare si a conversiei dolar/euro în raport 1:1. Orange și Vodafone au anunțat deja lansarea noii tablete în țara noastră, dar nu se știe dacă ea va fi disponibilă din aceeași zi precum iPad Air 2.