Mac Mini 2014 nu iți va permite să faci upgrade pentru RAM

  V-am vorbit astăzi despre iMac Retina, componentele sale și posibilitatea de a îl desface pentru a îi face upgrade pentru RAM, procesor, placa video sau spatiul de stocare, iar acum vine rândul micului Mac Mini 2014. Conform unei persoane cu surse în interiorul companiei Apple, se pare că noul Mac Mini 2014 nu va permite utilizatorilor să înlocuiască cantitatea de RAM implementată în produs în momentul achiziționării de la un magazin online sau fizic al companiei Apple.

It’s really looking like the RAM can no longer be upgraded by the user. (We should have that confirmed soon.) This option will be sorely missed by a lot of people. At least Apple has decreased the price of the RAM upgrades when you build and order a machine on the Apple Store. Also, nice to see the two higher versions come with 8GB of RAM by default now.

  Se pare că noul produs al companiei americane are RAM-ul sudat pe placa logică și nu poate fi înlocuit decât împreună cu aceasta, lucru pe care nimeni nu îl va face vreodata. Din păcate compania Apple își forțează utilizatorii să achiziționeze de la bun început cantitatea de RAM de care cred ei că au nevoie pentru anii în care vor utiliza acest produs, în momentul de fata un maxim de 16 GB RAM putând fi cumpărați prin configurarea unui Mac Mini 2014 în Apple Store Online-ul companiei Apple.

  Parea bună în toată această problemă este că mediul de stocare va putea fi în continuare schimbat de către utilizatori, însă asta doar cu pierderea garanției oferite de către compania americana.

1 COMENTARIU

  1. @Zaone,eu astept cu mare interes un test de performanta,pentru ca am impresia ca,asa cum au facut si in cazul iMac,odata cu scaderea pretului au introdus si modele de cpu mai slabe.Eu astept de ceva timp noul model pentru o achizitie dar daca se adevereste banuiala mea o sa-mi cumpar vechiul model mai ales ca la respectivul,pot sa-i adaug si ram.